Meksika įveikė Pietų Korėją ir yra arti aštuntfinalio (VIDEO)

Rostove prasidėjo antrasis grupių etapo ratas F grupėje. Meksikos rinktinė, pirmose rungtynėse įveikusi Vokietiją, palaužė Pietų Korėjos komandą rezultatu 2-1.

Meksikos rinktinė aktyviau pradėjo rungtynes – Šiaurės Amerikos atstovai daugiau laiko praleido su kamuoliu, tačiau per pirmas dešimt minučių sukurti pavojingų progų nepavyko nei vieniems.

22-ąją minutę Pietų Korėją sukūrė savo pirmąją pavojingą ataką – Sonas Heungas-minas pasileido vienas prieš varžovus ir pavojingai smūgiavo link Gullermo Ochoa vartų.

24-ąją minutę Meksikos rinktinė sulaukė varžovų dovanėlės – Pietų Korėjos gynėjas sužaidė ranka savo baudos aikštelėje ir į jų vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys. Carloso Velos koja nesudrebėjo – Meksikos rinktinė po tikslaus saugo įvarčio įgijo įvarčio pranašumą.

Iškart po 11 metrų baudinio meksikiečiai buvo arti antrojo įvarčio – pavojingai iš maždaug 18 metrų smūgiavo Miguelis Layunas, tačiau į jo šūvį reagavo varžovų vartininkas.

Vėliau žaidimas tapo dar labiau atviresnis – pietų korėjiečiai bandė aštrinti savo atakas, o meksikiečiams nuo to atsirado vis daugiau erdvių pereinant iš gynybos į puolimą.

Per likusį pirmojo kėlinio laiką daugiau įvarčių žiūrovai neišvydo, todėl visa kova persikėlė į kitas 45 minutes.

Antrąjį kėlinį Pietų Korėjos futbolininkai pradėjo aktyviai – jie atliko ne vieną pavojingą smūgį iš toli, tačiau užtikrintai vartuose tvarkėsi meksikiečių vartininkas.

57-ąją minutę galingą smūgį į varžovų vartus atliko Andresas Guardado – į jo smūgį puikiu šuoliu reagavo vartų sargas.

65-ąją minutę Meksikos rinktinė nužudė varžovų viltis išsigelbėti šiose rungtynėse – greitą ataką surezgę meksikiečiai pasileido bėgti į priekį, o ten kamuolį sėkmingai priėmęs Javieras Hernandezas pasiuntė antrąjį įvartį į Pietų Korėjos vartus.

Per pridėtą laiką tikrą bombą į Meksikos rinktinės vartus pasiuntė Sonas Heungas-minas - jis iš maždaug 20 metrų paleido neatremiamą šūvį ir rezultatas tapo 2-0.

Per likusį pridėtą laiką Meksika atsilaikė ir šventė pergalę įvarčių pranašumu. Meksikiečiai po pergalės užsitikrino vietą aštuntfinalyje.

Rezultatas:

Pietų Korėja 1 – 2 Meksika
27‘ [0 – 1] C. Vela (11 m. baudinys)
66‘ [0 – 2] J. Hernandez
90+2‘ [1 – 2] S. Heung-min

 

 

 

 

 

 


 

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...