Miesto savivaldybėje pristatyta „Šiaulių" komanda

Likus vienai dienai iki naujojo „SMScredit.lt A lygos" sezono futbolo klubas „Šiauliai" svečiavosi miesto savivaldybėje, kur surengė komandos pristatymą.

Pirmoji pristatymo dalis prasidėjo įžangine klubo generalinio direktoriaus Antano Sakavicko kalba. A. Sakavickas paminėjo „Šiaulių" futbolo klubo istorinius momentus, kalbėjo apie klubo tikslus bei dėkojo Šiaulių miesto merui Justinui Sartauskui, sporto skyriaus vedėjui Gintarui Jasiūnui bei visiems susirinkusiems.

Šiaulių miesto meras Justinas Sartauskas kalbėjo apie Šiaulių futbolo infrastuktūros gerinimo planus bei linkėjo „Šiaulių" futbolo klubui sėkmės artėjančiame sezone. Po mero kalbos klubo generalinis direktorius Justinui Sartauskui įteikė komandos marškinėlius, pažymėtus pirmuoju numeriu.

Sveikino žodį tarė ir sporto skyriaus vedėjas Gintaras Jasiūnas, kuris antrino miesto merui, gyrė Šiaulių futbolo akademijos darbą bei taip pat palinkėjo sėkmės sezone.

Po Šiaulių miesto savivaldybės atstovų sveikino žodžių Antanas Sakavickas pakvietė klubo prezidentą Vytautą Galvanauską, kuris linkėjo, kad klubui vėjas pūstų ne iš priekio, o iš nugaros.

Vėliau „Šiauliai" pristatė trenerių štabą bei dar vieną naują veidą klubo administracijoje. Prieš visus susirinkusius pirmasis į priekį žengė komandos vyriausiasis treneris Tomas Ražanauskas.  Jis dėkojo klubo valdžiai už pasitikėjimą bei tikino žaidėjams, kad visi žaidėjai klubui yra vienodai reikalingi ir viską bandytų įrodyti aikštėje.

Taip pat pristatytas trenerio asistentas Andrėjus Kuptsovas, vartininkų treneris Bogdanas Strontsitskis bei naujasis klubo marketingo direktorius Edgaras Beršta. Jiems klubo prezidentas bei generalinis direktorius įteikė klubo ženkliukus.

Pristačius trenerius Antanas Sakavickas kartu su Tomu Ražanausku įteikė klubo marškinėlius kiekvienam komandos žaidėjui. Marškinėliai įteikti senbuviams: Edvinui Jasaičiui, Rokui Gedminui, Vytui Gašpuičiui, Tomui Rapalavičiui, Rolandui Leščiui, Dovydui Medžiaušiui, Modestui Vorobjovui, Edgarui Mikšėnui bei Simonui Jurgilui.

Nauji marškinėliai įteikti ir visiems klubo naujokams: Ramūnui Radavičiui, Donatui Petrauskui, Sergėjui Kožanui, Povilui Valinčiui, Tamaziui Chargeishviliui, Lucas Moraesui, Tadui Eliošiui, Ernestui Pilypui, Sergėjui Semeniukui, Luka Hadžičiui bei Maksimui Ivanovui.

Įteikus visiems žaidėjams marškinėlius vyriausiasis treneris paskelbė naująjį komandos kapitoną. Žaidėjai slaptu balsavimu kapitoną išrinko labiausiai patyrusį žaidėją - Ramūną Radavičių. Kapitono padėjėjais išrinkti Edvinas Jasaitis bei vartininkas Povilas Valinčius.

Naujasis komandos kapitonas dėkojo visiems žaidėjams už pasitikėjimą bei sakė, jog nesitikėjo šito posto, nes jis komandoje tik pirmą sezoną. Tačiau tikino, kad kiekvienas žaidėjas atsiduos visu šimtu procentų.

Pirmoji dalis tuo ir baigėsi, žurnalistai galėjo pabendrauti su kiekvienu asmeniu iš klubo.

Antroji dalis buvo spaudos konferencija, kurioje dalyvavo generalinis direktorius Antanas Sakavickas, vyriausiasis treneris Tomas Ražanauskas bei komandos kapitonas Ramūnas Radavičius.

Generalinis direktorius Antanas Sakavickas pristatė klubo tikslus naujajam sezonui, pasak jo, klubo tikslas - pirmasis penketukas. Jam antrino ir kapitonas, kuris teigė, kad komanda sieks patekti į UEFA Europos lygos atranką.

Vyriausiasis treneris Tomas Ražanauskas sakė, kad kiekvienam žaidėjui širdyje išlieka pirmasis klubas, ne išimtis ir treneriui, kuriam „Šiauliai" pirmasis klubas bei visada išliks širdyje.

Taip pat treneris papasakojo, kaip į klubą atvyko treneriai iš Ukrainos. T. Ražanausko asistentu dirbsiantis Andrėjus Kuptsovas dirbo Aženbaidžiano „Inter Baku" klube, o tuo metu jame rungtyniavo dabartinis „Šiaulių" vyriausiasis treneris. Nuo to laiko tarp trenerių užsimezgė neblogi santykiai, o Tomas pasiūlė Andrėjui atvykti į Šiaulius. Jis su savimi į Šiaulius pasikvietė vartininkų trenerį Bogdaną Strontsitskį, kuris taip pat sutiko atvykti į Lietuvą.

Priminsime, kad „SMScredit.lt A lygos" sezonas startuoja jau šeštadienį. Lygos atidarymo rungtynėse rungtyniausiantis „Šiaulių" klubas Kaune susitiks su „Stumbro" futbolininkais.

fcsiauliai.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...