"Milan" draugiškose rungtynėse nušlavė "Bayern" ekipą (VIDEO)

Senojo žemyno komandos Azijoje tęsia pasiruošimą 2017-18 metų sezonui.

Kinijoje ginklus tarpusavyje surėmė dvi istorinės Europos komandos - Miuncheno "Bayern" ir "Milan". Stipriai atsinaujinusi "rossoneri" ekipa pribloškė bavarus - sutriuškino rezultatu 4-0.

Jau pirmojo kėlinio rezultatas buvo triuškinantis - 3-0. 14-ąją minutę "Milan" į priekį išvedė Franckas Kessie, o pranašumą 25-ąją minutę padidino 19-metis Pattrickas Cutrone. Tas pats puolėjas kėlinio pabaigoje dar kartą nubaudė bavarus ir šie buvo visiškai pasiųsti į nokdauną.

Antrajame kėlinyje"Bayern" bandė atsitiesti - į aikštę metė Jamesą Rodriguezą ir Renato Sanchesą. Vis dėlto Carlo Ancelotti vadovaujamai komandai naudos tai neatnešė - "Milan" įvarčio taip ir nepraleido, o galutinį tašką 85-ąją minutę padėjo ekipos naujokas Hakanas Calhanoglu.

Šiose rungtynėse debiutavo dar keturi "Milan" naujokai - antrajame kėlinyje aikštėje pasirodė Lucas Biglia, Andrea Conti, Andre Silva ir Leonardo Bonucci.

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/q3mSoKadO9w" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>