"Milan" principai: nepriims jokio pasiūlymo už G. Donnarumma

18-mečio Gianluigio Donnarummos karjera kol kas klostėsi fantastiškai. Tapęs „Milan“ ekipos herojumi per sezoną, jaunasis italas greitai šią rolę prarado. Pranešęs, kad sutarties nepratęs – G. Donnarumma užsitraukė nemalonę iš madų miesto fanų.

Buvo skelbiama, kad vartininku itin domisi ir nori įsigyti Turino „Juventus“, Madrido „Real“ bei „Man Utd“, tačiau tam gali prireikti šiek tiek laiko – „Milan“ ekipa nėra linkusi parduoti italų vunderkindo šią vasarą.

Principingai besielgianti „Milan“ ekipa taip daro ne šiaip sau. Būtent jie vartininkui suteikė šansą bei iškėlė vartininką į futbolo aukštumas. Nors  futbolininkas sezono viduryje kabėjo, kad norėtų tapti „Milan“ ekipos kapitonu po 10 metų, šis pasielgė visiškai kitaip ir pareiškė, kad nori išvykti.

Būtent todėl „Milan“ ekipa pareiškė, kad jo neparduos ir leis jo kontraktui tiesiog pasibaigti, kuris galios iki kitos vasaros. Tuo tarpu Italijos ekipa jau ieško kuo pakeisti vartininką artėjančiam sezonui, o kaip favoritai į šią poziciją yra įvardijami Berndas Leno bei Neto.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...