"Milan" sporto direktorius: žiemą naujų pirkinių nebus

Į antrąją "Serie A" turnyrinės lentelės dalį nusmukusio "Milan" sporto direktorius Massimiliano Mirabelli atskleidė, jog žiemą daugiau naujokų neatvyks.

Tarpsezonio metu "rossoneri" papildė daugiau nei dešimt futbolininkų, tačiau nepaisant didžiulių ambicijų komanda gero žaidimo nedemonstruoja.

"Madų sostinės" klubas jau atleido trenerį Vincenzo Montellą, o į jo vietą stojus Gennaro Gattuso taškai prarasti net prieš beviltišką "Benevento".

"Aš nuolatos dirbu - svarbu apie viską išlikti informuotam", - Mirabelli pasakojo "Gazetta dello Sport". "Šį mėnesį būsiu Vokietijoje ir stebėsiu keletą rungtynių, tačiau sausį mes nieko nepirksime."

"Mes nieko nedarysime - sakau tai jums kaip oficialią informaciją. Gali būti keletas išvykimų, tačiau tai bus maži dalykai."

"Noriu paklausti, ar nusipirkus 11 žaidėjų, jūsų manymu, 12-ojo įsigijimas būtų teisingas žingsnis? Vasarą turėjome puikų transferų langą, bet aš tam nostalgijos nejaučiu, viskam ateis laikas."

Mirabelli taip pat gynė klubo sprendimą įsigyti tokį didžiulį kiekį naujokų, nes, pasak jo, už nė vieną jų nebuvo permokėta, o kartu jie sudaro puikią grupę.