Mirė Ispanijos futbolo legenda Quini

Antradienį vakare Ispanijoje mirė šios šalies futbolo legenda Quini, kuriam rudenį būtų sukakę 69-eri.

Skelbiama, kad buvęs "Sporting Gijon" ir "Barcelona" klubų puolėjas mirė savo namuose ištikus širdies smūgiui. 

Quini daugiausiai laiko praleido "Sporting Gijon" ekipoje ir ten tapo tikra klubo legenda. Iš viso šiame klube buvęs futbolininkas sužaidė beveik 500 rungtynių ir pelnė 275 įvarčius.

"Barcelona" ekipoje jis praleido ketverius metus, o per juos aikštėje pasirodė 142 kartus bei varžovų vartus nuginklavo 77 kartus.

Su "Barcelona" Quini du kartus tapo Karaliaus taurės nugalėtoju ir sykį į virš kėlė UEFA taurės trofėjų. Taip pat Quini 1979 metais buvo pripažintas geriausiu šalies žaidėju ir net penkis kartus tapo rezultatyviausiu Ispanijos pirmenybių žaidėju.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr">&#39;Ahora, Quini, ahora&#39;.<br>Leyenda del fútbol español, querido y venerado por todos.  Descansa en paz, &#39;Brujo&#39;. <a href="https://t.co/uRu7fPsF8c">pic.twitter.com/uRu7fPsF8c</a></p>&mdash; La Casa del Fútbol en Movistar+ (@casadelfutbol) <a href="https://twitter.com/casadelfutbol/status/968822125678284800?ref_src=twsrc%5Etfw">February 28, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...