M.Kuklys: Būtų smagu atrankos ciklą pradėti pergale

Prie Lietuvos rinktinės prisijungę Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai kartu su kitais žaidėjais jau plušėjo pirmoje treniruotėje, o žalgirietis Mantas Kuklys teigė, kad smagiausia naują atrankos į Pasaulio čempionatą ciklą būtų smagiausia pradėti pergalingai.

Antradienį vakare lietuviai susitiko į pirmąją treniruotę Vilniuje, LFF stadione. Prie reprezentacinės šalies ekipos prisijungė ir penki žalgiriečiai: Saulius Klevinskas, Egidijus Vaitkūnas, Linas Klimavičius, Vytautas Lukša bei M. Kuklys.

„Nuotaika tikrai gera, visi kartu susitikome. Tai ir yra smagiausia, nes visi vieni kitus suprantame, pasikalbame, kaip sekasi klubuose, pajuokaujame“, - sakė saugas.

Pasak jo, pirmoji treniruotė buvo įvadinė: neseniai rungtyniavę žaidėjai atliko atsistatymą, o kiti, žaidę seniau, vykdė kitas trenerio Edgaro Jankausko skirtas užduotis.

„Kaip ir treneris minėjo, pažadų turime labai daug. Visi pažadame atiduoti savo širdis ir būtų labai smagu atrankos ciklą pradėti pergale“, - sakė žalgirietis.

Atrankos ciklą į 2018 metais Rusijoje vyksiantį Pasaulio futbolo čempionatą Lietuva pradės dvikova Vilniuje su Slovėnijos rinktine. Dvikova vyks rugsėjo 4 dieną, 19 valandą LFF stadione.