M.Kuklys: "Šį kartą jie priekyje pastatė tikrą puolėją" (VIDEO)

FK „Žalgirio“ futbolininkai pirmą kartą per pastarųjų ketverių metų žygį Čempionų lygoje buvo kuriam laikui tapę padėties šeimininkais, tačiau susikrautos persvaros Razgrade išlaikyti nepavyko.

Po pirmame mače Vilniuje iškovos pergalės bei Serge'o Nyuiadzi tikslaus smūgio 15-ąją minutę „Ludogorets“ klubo deficitas siekė du įvarčius, tačiau Bulgarijos čempionai pirmo kėlinio pabaigoje įkvėpė gaivaus oro gurkšnį po Natanaelo benefiso, o po pertraukos sužaidė trumpą, bet labai efektingą atkarpą, po kurios pajuto savo žaidimą ir užtikrintai išlaikė susikrautą persvarą

„Pritrūko savo žaidimo, kurį žaidėme Vilniuje. Kai atsitraukiame, dažniausiai būna problemų, taip ir įvyko. Reikėjo žaisti taip pat, kaip Vilniuje ir varžovus daugiau presinguoti. Tą sakė ir treneris – nežinau, kodėl neįvykdėme, už tai ir buvome nubausti.

Apmaudu ir gaila. Kai duodi žaisti varžovams, kai jie pajaučia savo žaidimą prie savo žiūrovų ir pradeda mėgautis futbolu, taip ir būna.

Pirmose rungtynėse jiems to daryti neleidome, todėl ir rezultatas buvo teigiamas. Jų komandoje yra daug brazilų, kurie mėgsta žaisti su kamuoliu, todėl nieko keisto, kad jie susikurs progų, kai atsitrauksi atgal. Šį kartą jie priekyje pastatė tikrą puolėją, kuris ir pelnė du įvarčius.

Reikia atsigauti psichologiškai, bet nėra kur dėtis. Grįšime, atgausime jėgas ir kibsime į darbus. Jeigu norime vėl įvykdyti savo svajonę, turime vėl tapti Lietuvos čempionais, to ir sieksime“, – pasakojo rungtynes Razgrade be keitimų sužaidęs žalgirietis Mantas Kuklys.

Savo ruožtu dar kartą kamuolį į „Ludogorets“ klubo vartus pasiuntęs S.Nyuiadzi teigė, jog taip susiklosčiusios rungtynės – vertinga pamoka ateičiai: „Turėjome planą, kuris pradžioje veikė gerai, tačiau po to išryškėjo aukštas varžovų komandos lygis. Antrame kėlinyje oponentai užsivedę žengė į aikštę ir parodė geriausią savo futbolą. Mes žinojome, kad tai yra komanda, kuri ir šiemet sieks patekti į Čempionų lygos grupių etapą. Žinosime, kur reikia tobulėti ir esame nusivylę. Tai mums pamoka, nors pralaimėti nėra lengva – dirbsime ir toliau.“

fkzalgiris.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...