M.Mbodjis nesureikšmina „Žalgirio“ atotrūkio turnyro lentelėje (VIDEO)

Dvi LFF taurės bei Supertaurė – tokiais trofėjais Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai jau papildė savo apdovanojimų lentyną. Laisva vieta jau ruošiama ir po truputėlį besibaigiančiam „SMScredit.lt A lygos“ čempionatui, kuriame vilniečiai pirmauja aštuoniais taškais. Tačiau pasak šiemet puikiai rungtyniaujančio Mamadou Mbodjio, tokia persvara yra niekis.

„Mums liko septynerios rungtynės. Jeigu tai įmanoma, turime laimėti jas visas. Jeigu tai padarysime, tikrai laimėsime čempionatą. Turime susikrovę aštuonių taškų persvarą, bet tai yra niekis. Turime susikoncentruoti, laimėti bent šešerias, o gal ir visas septynerias rungtynes. Tik taip tapsime čempionais“, – pergalės receptą atskleidė iš Senegalo kilęs futbolininkas.
 
Vos 23-ejų metų M. Mbodjis į Lietuvą atvyko žiemą ir netrukus tapo nepakeičiamu „Žalgirio“ gynybos ramsčiu. Negana to, gynėjas ne tik puikiai susitvarko su savo pagrindinėmis užduotimis, bet ir nevengia atsidurti puolime, o varžovus čempionate jau yra nubaudęs šešiais įvarčiais. Du iš jų jis mušė į artimiausių „Žalgirio“ oponentų – Klaipėdos „Atlanto“ vartus.

„Jau du kartus pelniau įvarčius prieš „Atlantą“, o jei tik turėsiu galimybę, pasižymėsiu ir šį šeštadienį“, – prieš dvikovą geros nuotaikos nestokojo legionierius. – „Atlantas“ yra gera ir stipri komanda. Kiekvienos rungtynės, kurias teko žaisti prieš juos, buvo sunkios. Tikiu, kad ne ką lengviau bus ir Vilniuje. Nors šiemet visas rungtynes namuose prieš „Atlantą“ laimėjome, tačiau negalime atsipalaiduoti. Su visomis komandomis reikia kovoti, kad laimėtume. Tikiu, kad ir šį kartą pasieksime pergalę, tačiau tai nebus lengva“, – pripažino gynėjas.

Tarp „Žalgirio“ sirgalių itin mėgstamas M. Mbodjis pridūrė, kad šeštadienį tiek komandai, tiek jam pačiam bus svarbus ir visų į stadioną susirinkusių fanų palaikymas.

„Sirgalių palaikymas man yra labai didelė motyvacija, ypač kai girdžiu juos stadione skanduojant „Mamadou, Mamadou“. Tai girdėdamas noriu atiduoti du šimtus procentų savo jėgų ir dar daugiau. Pirmieji metai niekada nebūna lengvi, todėl noriu visiems padėkoti už puikų palaikymą. Jie man labai padeda“, – sakė M. Mbodjis.