M.Mikutavičius sumalė į miltus Lietuvos futbolo federaciją

Garsus visuomenės veikėjas Marijus Mikutavičius neslėpė pykčio po eilinės skaudžios Lietuvos rinktinės nesėkmės.

Vakar mūsų šalies atstovai pralaimėjo trečias iš eilės rungtynes vienodu rezultatu 0-4.

Socialiniame tinkle dainininkas rašė:

"Lietuvos Futbolo Federacija pasiekė tai, ko ir norėjo. Futbolas niekam neįdomus. Perverčiau portalus -- keli Pankratjevo sakiniai ir viskas. Treneris pergyvena, kad tokie pralaimėjimai neperaugtų į ligą, my ass.

Čia tas pats, kas būčiau sulaužytom rankom ir kojom, hepatitu C, pašalinta blužnim, turėčiau ketvirtos stadijos vėžį plaučiuose ir sakyčiau -- kad, bl*t, tik sloga nesusirgus. Bet treneris ir žaidėjai dar velniai nematė. Būna ir rimtesnės rinktinės atsirauna. Man nuostabi ta soti tyla federacijoje. Kai nukrenta "anuška" į Baltiją, skruzdėlynas išsijudina -- tarnybos, žiniasklaida, interpeliacijos ministrui. Kai uždaromos avialinijos -- burnas atveria žiniasklaida, soctinklų aštrialiežuviai, rypaujama dėl šalies prestižo.

Net vienišas gėjus M.A.M.A. apdovanijimuose sugeba audrą sukelt. Bet Futbolo Federacijoje audros nesukelsi. Pelkėje jos nekyla. Iš ten niekas neišeis ir nepripažins klaidų. Niekas neprisiims atsakomybės. Niekas nepasivargins paaiškinti, ko tikimasi toliau ir ar iš viso ko nors tikimasi. Visuomenė tai žino, su tuo susitaikė ir numojo ranka. Užsikniskit su tuo futbolu. Žiniasklaidai tai -- mušta korta. Monika Šalčiūtė pripūtinėjanti balioną būtų didesnis įvykis. LFF pagaliau apėmė pergalinga ramybė. Lietuvos futbolas negyvas ir tuo patenkintas".