"Monaco" namuose neįveikė "Reims"

Nacionalinėse pirmenybėse šį sezoną buksuojantis Prancūzijos vicečempionas "Monaco" penktadienio vakarą nesugebėjo įveikti "Reims" vienuolikės.

Pirmosiose dvyliktojo "Ligue 1" turo rungtynėse Jean-Luco Vasseuro auklėtiniai išsigelbėjo iš savo rankų tris taškus išleido laikui jau einant į pabaigą - 80-ąją minutę rezultatą išlygino Benjaminas Moukandjo. Prieš tai pirmajame kėlinyje aikštės šeimininkus į priekį buvo išvedęs Eldersonas.

"Monaco" šis rezultatas leido laikinai pakilti į septintąją vietą, tačiau po 12 mačų ekipos sąskaitoje - tik penkios pergalės. Šiandieniniai varžovai "Reims" kol kas atsidūrė dvyliktoje vietoje.

Verta paminėti, jog geriausios formos vis nesugebanti įgauti ekipa nežymiai nusileido svečiams pagal kamuolio kontrolę, o kitose statistikos grafose varžovus šiek tiek lenkė.

Rezultatas:

"Monaco" 1 - 1 "Reims"
[1-0] 20' Elderson
[1-1] 80' Benjamin Moukandjo

<!-- BEGIN of Soccerway widget HTML fragment  -->

<!-- Personal code for this widget: E5ngYty0EjiHisot5 -->

<iframe src="http://widgets.soccerway.com/widget/free/classic/competition/16/#d=500x450&f=table,table_colmp,table_colmw,table_colmd,table_colml,table_colgf,table_colga,results,fixtures,scroll&cbackground=FFFFFF&ctext=000000&ctitle=F85F00&cshadow=E8E8E8&cbutton=C0C0C0&cbuttontext=000000&chighlight=FF0000&tbody_family=Tahoma,sans-serif&tbody_size=9&tbody_weight=normal&tbody_style=normal&tbody_decoration=none&tbody_transform=none&ttitle_family=Impact,sans-serif&ttitle_size=13&ttitle_weight=normal&ttitle_style=normal&ttitle_decoration=none&ttitle_transform=none&ttab_family=Tahoma,sans-serif&ttab_size=9&ttab_weight=normal&ttab_style=normal&ttab_decoration=none&ttab_transform=none" width="500" height="450" scrolling="no" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0"></iframe>

<!-- END of Soccerway widget HTML fragment -->

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...