"Monaco" panaikino dviejų įvarčių deficitą ir dešimtyje nukovė "Lyon" (VIDEO)

Šį vakarą Prancūzijos čempionate jau sužaisti paskutinieji trys turo mačai.

Pirmajame minimalią pergalę prieš "Rennes" iškovojo turnyrinės lentelės vidutiniokas "Guingamp", o permaininga "Caen" bei "Nantes" akistata baigėsi Claudio Ranieri auklėtinių nesėkme rezultatu 3-2.

Čia dublius pelnė tiek Yacine'as Bammou, tiek Damienas Da Silva, tačiau pastarajam pagelbėjo pirmąjį "Caen" įvartį įmušęs Ivanas Santini.

Vakare vykusi akistata buvo išties laukiamiausia - prieš "Stade Louis II" lankytojų akis susitiko dėl medalių kovojantys "Monaco" bei "Lyon" klubai. Tiesa, šiems sirgaliams iš pradžių teko gerokai nusivilti.

Svečius iš Liono jau 12-ąją minutę į priekį išvedė Mariano Diazas, o netrukus aikštę dėl traumos teko palikti pagrindiniam aikštės šeimininkų vartininkui Danijeliui Subasičiui. Jei to dar nebūtų gana, 27-ąją minutę puikiu smūgiu po Ferlando Mendy perdavimo pasižymėjo Bertrandas Traore.

Vis dėlto, "monegaskai" savyje rado jėgų atsitiesti - svečių persvarą po kelių akimirkų sušvelnino Balde Keita. Prie šio puolėjo vėliau prisidėjo savo paties nesėkmingą 11 metrų baudinį pataisęs Radamelis Falcao ir rezultatas tapo lygus dar iki pertraukos.

Tuomet svarstyklės vėl pakrypo į kitą pusę, nes minėtasis Keita gavo antrą geltoną kortelę bei savo komandą paliko dešimtyje visam antrajam kėliniui, kuomet traumą patyrė ir Falcao. Nepaisant to, Bruno Genesio kariaunos puolimas jau taip gerai nebeveikė.

Priešingai, puikiai laikęsis "Monaco" pačioje pabaigoje netgi sugebėjo išplėšti pergalę, kurią garantavo puikiai kartu su Stevanu Jovetičiumi sužaidęs Rony Lopesas.

Šie iškovoti trys taškai bus itin svarbūs, nes Leonardo Jardimo vadovaujama komanda dabar aplenkė savo šio vakaro varžovus ir išlaikė tik taško atsilikimą nuo "Marseille".

Rezultatai:

"Rennes" 0 - 1 "Guingamp"
[0-1] 90' Yeni Atito N'Gbakoto

"Caen" 3 - 2 "Nantes"
[0-1] 31' Yacine Bammou
[1-1] 35' Ivan Santini (iš 11 metrų baudinio)
[2-1] 52' Damien Da Silva
[2-2] 58' Yacine Bammou
[3-2] 80' Damien Da Silva

"Monaco" 3 - 2 "Lyon"
[0-1] 12' Mariano Diaz
[0-2] 27' Bertrand Traore
[1-2] 31' Balde Keita
36' Radamel Falcao ("Monaco") nerealizavo 11 metrų baudinio
[2-2] 36' Radamel Falcao
45' Balde Keita ("Monaco") pašalintas iš aikštės
[3-2] 89' Rony Lopes

<iframe width="500" height="343" src="//rutube.ru/play/embed/10913336" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...