N. Mačiulis: "Jeigu taurėje susitiksime, pasistengsime įveikti "Atlantą"

Kauno „Stumbras“ šiame „SMScredit.lt A lygos“ sezone taip ir nerado būdų, kurie gali padėti atimti taškų iš Klaipėdos „Atlanto“.

Visgi po pralaimėjimo treneris Mariano Barreto liko patenkintas komandos pasirodymu, išskyrus tuo, kaip buvo praleisti mačo įvarčiai.

„Manau, buvo šaunios rungtynės. Pirmas praleistas įvartis po kampinio, antrasis – po standartinės padėties. Žaidėme „Atlanto“ aikštės pusėje ir viena kvaila pražanga nėra priimtina. Taip, kaip futbolininkai kovojo, jie nusipelno lygiųjų, bet futbolas yra toks.

„Atlantas“ turi vienus iš geriausių žaidėjų Lietuvos čempionate, Sylla – vienas iš geriausių legionierių. Šiandien be trijų svarbių futbolininkų buvo sunku, nes dauguma mūsų žaidėjų yra nepatyrę. Žinojome, kad bus sunkios rungtynės, net jei žaistume pagrindinės sudėties.

Sveikinu „Atlantą“ ir savo futbolininkus. Esame nusivylę tik tuo, kaip praleidome įvarčius, nes žaidėjai kovojo, sukūrė „Atlantui“ problemų. Šiandien pritrūko sėkmės, bet nesame nusivylę. Ruošiamės artėjančioms taurės rungtynėms ir likusiems šešiems mačams ketvirtame rate“, – pasakojo strategas.

„Stumbro“ saugas Nerijus Mačiulis akcentavo, jog dėl kai kurių netekčių komandos žaidimas išsibalansavo. Veteranas tikisi, kad galima klubų tarpusavio akistata Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurėje baigsis kauniečiams palankiu rezultatu.

„Kaip ir aikštė sunki, taip ir rezultatas sunkiai klojosi. Pradžioje įmušė įvartį ir buvo šiandien sunku kurti, manau, kad „Atlantas“ pelnytai laimėjo.

Kai pas mus iškrenta vienas–du žaidėjai, gaunasi perstatymai, matomai išsibalansuoja komanda, dėl to šis veiksnys turėjo įtakos pralaimėjimui.

Su „Atlantu“ dar neiškovojome taškų. Taip išeina, kad jie mums neparankūs. Jeigu taurėje susitiksime, tada pasistengsime juos įveikti“, – teigė N. Mačiulis.