N. Mačiulis po sėkmingo sugrįžimo spinduliavo džiaugsmu

Kauno „Stumbras“ iškovojo antrą pergalę „SMScredit.lt A lygoje“, užtikrintai įveikdamas tiesioginę konkurentę Jonavos „Lietavą“.

Prie to itin prisidėjo pirmą kartą šiame sezone pasirodęs ir ilgai traumą gydęsis Nerijus Mačiulis, kuriam, pasirodžius po keitimo, pavyko pelnyti antrą susitikimo įvartį.

Saugas džiaugėsi savo rezultatyviu sugrįžimu ir teigė, jog komandos darbas per treniruotes nenurėjo veltui: „Ilgai reikėjo laukti, kol pasirodžiau aikštėje. Daug dirbau treniruotėse, stengiausi ir šiandien nudžiugino ir įvartis, ir pergalė – fantastika. Komandos darbas duoda vaisių. Žaidėme nuo gynybos, bet užtikrintai, be vaikiškų klaidų ir pasiekta gera pergalė. Dirbome per treniruotes, kad atiduotume iniciatyvą „Lietavai“ ir patys greitai ir užtikrintai kontratakuotume. Šiandien tai pavyko.“

Savo ruožtu Kauno klubo strategas Mariano Barreto liko patenkintas treniruojamų futbolininkų žaidimu.

„Futbolas yra procesas. Žingsnis po žingsnio iš „Stumbro“ buriame stiprią komandą. Tam gali prireikti vienerių, dvejų, trejų metų – man nesvarbu. Mane nustebino, jog jauni vaikinai greitai mokosi ir dėl to aš esu laimingas.

Jie įgauna vertingos patirties, daug dirba taktiškai ir individualiai. Jei pralaimėsime, o futbolininkai sužais gerai – aš tai įvertinsiu. Šį kartą laimėjome prieš gerą komandą su gerais, patyrusiais žaidėjais.

Rungtynes galėjome pabaigti rezultatu 5:1, ar 6:1, nes varžovai turėjo vieną progą įmušti. Manau, susirinkę sirgaliai stebėjo geras rungtynes. Tai, ką sukūrėme prieš „Žalgirį“, nėra stebuklas, tai – mūsų darbo rezultatas. Tęsiame savo darbą ir siekiame tikslo – pasiekti gerą rezultatą bei dirbti su talentais iš Lietuvos ir užsienio“, – pasakojo patyręs treneris iš Portugalijos.