N. Matičius: kova dėl "Premier" lygos titulo dar nebaigta

"Manchester United" saugas Nemanja Matičius nemano, kad "Manchester City" ekipa jau yra arti Anglijos "Premier" lygos čempionų titulo ir priduria, kad kova dar tikrai nėra baigta.

Praėjusį savaitgalį "raudonieji velniai" pralaimėjo Mančesterio derbį ir leido pirmoje vietoje esančiam "Man City" nuo antros pozicijos įgyti 11 taškų pranašumą. "Miestiečiai" šį sezoną dar nepatyrė nei vieno pralaimėjimo, tačiau serbas nėra tikras, kiek ilgai tęsis ši šios komandos serija.

"Atsilikimas yra tikrai didelis, tačiau kova dėl titulo dar tikrai nėra baigta", - "Sky Sports" žinioms sakė N. Matičius. - Neabejoju, kad iki sezono pabaigos dar bus labai intriguojančių rungtynių ir jie tikrai praras taškų. Pamatysime, kas bus sezono pabaigoje".

"Kaip ir sakiau, iki sezono pabaigos dar lieka daug rungtynių, todėl mes dar tikrai nepasitraukėme iš kovos dėl titulo. Žinoma, lengva nėra, nes norint pagauti juos mums reikia praktiškai laimėti visus savo žaidimus.

Visi puikiai žino, kad laimėti visas "Premier" lygos rungtynes beveik yra neįmanoma, tačiau mes bandysime taip padaryti. Mūsų sezonas tikrai nėra prastas - vis dar tęsiame kovą Anglijoje, varžomės taurės turnyruose ir esame kitame Čempionų lygos etape", - pridūrė N. Matičius.

Rytoj "Man Utd" bandys pratęsti pergalių žygį išvykoje prieš "West Brom".