N. Tayloras: Portugalija laukė mūsų, tačiau nežinau, ar ir po šių rungtynių lauks

Velso rinktinės krašto gynėjas Neilas Tayloras po rungtynių buvo pilnas emocijų ir vakarą prieš Belgiją apibūdino kaip istorinį.

Lilyje vakar pirmą kartą Europos čempionate rungtyniaujanti Velso rinktinė ketvirtfinalyje susigrūmė su Belgija. Pastarieji po įspūdingo Radja Nainggolano įvarčio įsiveržė į priekį, tačiau valai parodė savo charakterį ir varžovus nugalėjo rezultatu 3-1.

Europos čempionato pusfinalyje jų lauks Portugalija, kuri šiame turnyre per pagrindinį laiką dar neiškovojo nei vienos pergalės. N. Tayloras mano, kad portugalai prieš šias rungtynes tikėjosi, kad laimės būtent Velsas, tačiau vargu, ar po tokios pergalės yra labai patenkinti būsimu varžovu.

"Tai - neįtikėtina, daugiau pasakyti negaliu", - istorinio vakaro emocijas perteikė N. Tayloras. - Grįžę namo tikriausiai nesuprasime, ką padarėme. Dabar yra labai daug emocijų, kurios persikėlė į rūbinę".

"Manau, kad dabar jokių favoritų nebėra ir mes galime įveikti bet ką. Mes visada sau sakome, kad galime laimėti prieš bet ką ir tai bandysime daryti toliau. Pergalė buvo visiškai pelnyta.

Laimėti rezultatu 3-1 tokiame etape yra neįtikėtina. Portugalija prieš rungtynes tikriausiai sakė: "Tikėkimės, gausime Velsą, o ne Belgiją". Manau, kad dabar jie galvoja kitaip", - pridūrė gynėjas.

Pirmasis pusfinalis tarp Velso ir Portugalijos įvyks liepos 6-ąją dieną.