"Napoli" ir "Roma" prarado taškus, "Milan" palaužė "Bologna" (VIDEO)

Pirmajame sekmadienio susitikime "Serie A" pirmenybėse Veronos "Chievo" namie priėmė "Roma" futbolininkus. Pastarieji sulaukė išties rimto iššūkio.

"Giallorossi" rimtų problemų prisidarė jau 12-ąją minutę, kai suklydęs Bruno Peresas suteikė puikią progą pasižymėti Roberto Inglese. Visgi, šis smūgiavo į skersinį.

Kėlinio viduryje keletą šansų jau turėjo "Roma", bet nuo jų puikiai apsigynė vartininkas Stefano Sorrentino. 60-ąją minutę jis atrėmė ir Maxime'o Gonalons bandymą.

Antrajai rungtynių daliai įpusėjus savo puikios galimybės neišnaudojo ir Edinas Džeko, o jų daugiau nesusikūrus mačas galiausiai baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

Tai Eusebio Di Francesco auklėtiniams yra du prarasti taškai, nes jie nesugebėjo pasinaudoti Turino "Juventus" bei Milano "Inter" lygiosiomis.


To paties nepavyko padaryti ir "Napoli" klubui, turėjusiam progą pakilti į pirmąją turnyrinės lentelės vietą. Maurizio Sarri kariauna namuose neįveikė Florencijos "Fiorentina" futbolininkų.

Pirmojo kėlinio pabaigoje pavojus buvo iškilęs netgi pačios Neapolio komandos vartams, tačiau tuomet prieš Giovanni Simeone puikiai apsigynė vartininkas Pepe Reina.

Antrojoje susitikimo dalyje progas dar buvo susikūrę Marekas Hamšikas ir Driesas Mertensas. Jos įvarčiais visgi nevirto ir mačas baigėsi lygiosiomis 0-0.


Vėlai vakare vykusiame susitikime tarp "Milan" ir "Bologna" pirmąją pergalę pavyko iškovoti treneriui Gennaro Gattuso. 

Po praėjusį savaitgalį patirtos gėdos prieš "Benevento" "rossoneri" šįkart išsiveržė į priekį jau 10-ąją minutę, kai į vartus po rikošeto skriejo Giacomo Bonaventuros smūgis. 

Tiesa, pirmojo kėlinio viduryje rezultatą buvo išlyginęs Simone Verdi, tačiau "madų" sostinės futbolininkai rengė žymiai daugiau atakų. Galiausiai vieną iš jų tiksliu smūgiu galva užbaigė tas pats Bonaventura ir "Milan" iškovojo tris taškus.

Jų dėka Gattuso kariauna šoktelėjo į septintąją poziciją.

Rezultatai:

"Chievo" 0 - 0 "Roma"

"SPAL 2013" 2 - 2 "Hellas"
[0-1] 55' Alessio Cerci (iš 11 metrų baudinio)
[0-2] 69' Martin Caceres
[1-2] 86' Alberto Paloschi
[2-2] 88' Mirko Antenucci (iš 11 metrų baudinio)

"Napoli" 0 - 0 "Fiorentina"

"Udinese" 2 - 0 "Benevento"
[1-0] 5' Antonin Barak
[2-0] 41' Kevin Lasagna

"Sassuolo" 2 - 1 "Crotone"
[1-0] 49' Edoardo Goldaniga
[2-0] 61' Matteo Politano
[2-1] 66' Francesco Acerbi (į savus vartus)
89' Alessandro Matri ("Sassuolo") nerealizavo 11 metrų baudinio

"Milan" 2 - 1 "Bologna"
[1-0] 10' Giacomo Bonaventura
[1-1] 23' Simone Verdi
[2-1] 76' Giacomo Bonaventura

<iframe width="500" height="343" src="//rutube.ru/play/embed/10790399" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>