"Napoli" išvykoje sudaužė "Cagliari" (VIDEO)

Vėlų pirmadienio vakarą dar vieną pergalę į savo sąskaitą įsirašė Italijos čempionato lyderis "Napoli". Pietų Italijos klubas išvykoje net 5-0 sutriuškino "Cagliari".

Maurizio Sarri auklėtiniams prireikė šiek tiek laiko įsibėgėti, tačiau jau 15-ąją minutę pavojingai smūgiavo Driesas Mertensas. Tiesa, jeigu netrukus savo progą būtų išnaudojęs Leonardo Pavoletti, rungtynės galėjo pasisukti kitaip.

Pastarojo bandymas pataikė į skersinį, o įpusėjus pirmajam kėliniui "Napoli" į priekį išvedė Jose Callejonas. Prieš pat pertrauką savo įvartį įmušė ir Mertensas.

Antrasis kėlinys jau visiškai priklausė svečiams. Jų persvarą triuškinančią Marekas Hamšikas pavertė 61-ąją minutę. Vėliau po Leandro Castano žaidimo ranka 11 metrų baudinį realizavo prieš tai rezultatyvų perdavimą atlikęs Lorenzo Insigne bei paskutinį įvartį iš baudos smūgo pelnė Mario Rui.

Kadangi vakar turėjęs vykti Turino "Juventus" mūšis su Bergamo "Atalanta" buvo atidėtas, "Napoli" pranašumą prieš artimiausius persekiotojus padidino iki keturių taškų.

Rezultatas:

'Cagliari" 0 - 5 "Napoli"
[0-1] 29' Jose Maria Callejon
[0-2] 42' Dries Mertens
[0-3] 61' Marek Hamšik
[0-4] 73' Lorenzo Insigne (iš 11 metrų baudinio)
[0-5] 90' Mario Rui

<iframe width="500" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/8GEDJps-ma8" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...