"Napoli" namuose nukovė "Milan" (VIDEO)

Antrajame šio vakaro Italijos čempionato susitikime turnyrinės lentelės lyderis "Napoli" priėmė "Milan" futbolininkus.

Vincenzo Montellos vadovaujama ekipa tarpsezonio metu gerokai atsinaujino bei įsigijo būrį naujokų, tačiau itin gero žaidimo jai demonstruoti dar nepavyksta. Taigi, mūšis prieš dar nepralaimėjusią Pietų Italijos komandą galėjo tapti puikiu atspirties tašku.

Vis dėlto, aikštės šeimininkai žaidė geriau. Jau 13-ąją minutę jų gretose galėjo įmušti Jose Callejonas, o kėliniui jau įpusėjus "Napoli" į priekį po Jorginho perdavimo išvedė Lorenzo Insigne.

Prasidėjus antrajai rungtynių daliai pirmasis pavojingą progą sukūrė kitas šeimininkų snaiperis Driesas Mertensas. Belgui pasižymėti nepavyko, bet 73-ąją minutę jis atliko rezultatyvų perdavimą po keitimo pasirodžiusiam Piotrui Zielinski, tad dvikovos baigtis jau tapo aiški.

"Milan" kovėsi iš paskutiniųjų ir Alessio Romagnoli sugebėjo šiek tiek nudžiuginti svečių sirgalius. Visgi, dar viena nesėkmė reiškia, jog šį savaitgalį "rossoneri" gali nukristi net į dešimtąją vietą. Tuo tarpu Maurizio Sarri auklėtiniai į savo sąskaitą įsirašė jau 11-ąją pergalę.

Rezultatas:

"Napoli" 2 - 1 "Milan"
[1-0] 34' Lorenzo Insigne
[2-0] 73' Piotr Zielinski
[2-1] 90' Alessio Romagnoli

<iframe width="500" height="343" src="//rutube.ru/play/embed/10734336" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>