"Napoli" pergalę svečiuose padovanojo kapitono įvartis (VIDEO)

Pirmajame 19-ojo Italijos pirmenybių turo susitikime savo pozicijas sustiprino turnyrinės lentelės lyderis "Napoli", išvykoje palaužęs "Crotone" futbolininkus.

Maurizio Sarri auklėtiniai prieš dėl išlikimo kovojančius varžovus dominavo pagal kamuolio kontrolę, tačiau dėl pergalės jiems teko paprakaituoti. Ją garantavo vienintelis Mareko Hamšiko įvartis.

Diego Maradoną jau pralenkęs kapitonas pasižymėjo 17-ąją minutę, kuomet rezultatyvų perdavimą jam atliko Allanas. Slovakijos rinktinės saugas dar vieną progą turėjo antrajame kėlinyje, bet tąkart jo smūgį atrėmė vartininkas Alexas Cordazas.

Keliskart pasižymėti taip pat galėjo puikią formą demonstruojantis Lorenzo Insigne, o vienas jo tolimas šūvis pataikė į skersinį. Visgi, tiek šis italas, tiek jo komandos draugai daugiau įvarčių nepelnė ir rungtynės baigėsi rezultatu 1-0.

Ši pergalė "Napoli" komandai leidžia po pirmojo "Serie A" rato turėti 48 taškus, kas reiškia, jog ji tikrai pirmaus net pergales rytoj iškovojus pagrindiniams konkurentams dėl titulo.

Rezultatas:

"Crotone" 0 - 1 "Napoli"
[0-1] 17' Marek Hamšik

<iframe width="500" height="343" src="//rutube.ru/play/embed/10832963" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

<!-- BEGIN of Soccerway widget HTML fragment  -->

<!-- Personal code for this widget: 6jnnvtu601XXijytn -->

<iframe src="http://widgets.soccerway.com/widget/free/classic/competition/13/#d=500x450&f=table,table_colmp,table_colmw,table_colmd,table_colml,table_colgf,table_colga,results,fixtures,scroll&cbackground=ffffff&ctext=3a5c02&ctitle=4d7a01&cshadow=dcdbdb&cbutton=A3BA60&cbuttontext=3A5C02&chighlight=4D7A01&tbody_family=Tahoma,Geneva,sans-serif&tbody_size=9&tbody_weight=normal&tbody_style=normal&tbody_decoration=none&tbody_transform=none&ttitle_family=Impact,sans-serif&ttitle_size=13&ttitle_weight=normal&ttitle_style=normal&ttitle_decoration=none&ttitle_transform=none&ttab_family=Tahoma,sans-serif&ttab_size=9&ttab_weight=normal&ttab_style=normal&ttab_decoration=none&ttab_transform=none" width="500" height="450" scrolling="no" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0"></iframe>

<!-- END of Soccerway widget HTML fragment -->

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...