"Napoli" prezidentas po pralaimėjimo Madride: nemačiau savo žaidėjų aikštėje

„Napoli” klubo prezidentas Aurelio De Laurentiis po pirmųjų UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynių su Madrido „Real” negailėjo kritikos savo komandos žaidėjams ir treneriui.

Trečiadienio vakarą „Santiago Bernabeu” stadione Zinedine'o Zidane'o treniruojama komanda rezultatu 3-1 pranoko italus, nors pirmieji mačo pradžioje praleido įvartį.

„Napoli” vadovas po rungtynių tvirtino, kad „Real” ekipa nedemonstravo gero žaidimo, o laimėjo todėl, kad visiškai žaisti nebuvo nusiteikę jo komandos žaidėjai.

„Vaikinams šiandien pritrūko neapolietiško charakterio. Vienintelis Insigne parodė, kad nori žaisti. Jis pelnė tikrai nuostabų įvartį.

Aš nemačiau, kad aikštėje egzistuotų mūsų komandos žaidėjai. Jie tik žiūrėjo kaip žaidė „Real”, kurie net nepademonstravo gero žaidimo”, - aštrios kritikos negailėjo A. De Laurentiis.

„Neapolyje bandysime užkurti pirtį, tačiau jei „Real” pelnys bent vieną įvartį, neįsivaizduoju, kad šiandien aikštėje buvę žaidėjai sužaistų geriau.

Nenoriu priiminėti sprendimų, tačiau manau, kad šiandien buvo atlikta pernelyg daug blogų sprendimų. Sarri galėjo pakeisti taktiką, bet nepadarė. Tikrai nesupratau jo sprendimų”, - užbaigė „Napoli” prezidentas.

Atsakomoji dvikova Neapolyje įvyks kovo 7-ąją dieną.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...