Naujo kontrakto negaunantis C. Ronaldo vėl išreiškė norą palikti "Real"

Ispanijos sostinės dienraštis "AS" praneša, kad vieną prasčiausių karjeros sezonų žaidžiantis Madrido "Real" puolėjas Cristiano Ronaldo jaučiasi išduotas klubo prezidento Florentino Perezo.

C. Ronaldo šį sezoną Ispanijoje yra pelnęs mažiau įvarčių nei "Barcelona" saugas Paulinho, o jo atstovaujamos "baltųjų" komandos rezultatai "La Liga" pirmenybėse dar klaikesni - vos ketvirtoji vieta ir net 19 taškų atsilikimas nuo "Barcos".

Tačiau C. Ronaldo nepatenkintas yra ne tik šia situacija, bet ir todėl, kad F. Perezas nesilaiko žadėto žodžio. "AS" teigimu, C. Ronaldo su klubo prezidento po praėjusiame sezone laimėto Čempionų lygos titulo buvo sutarę dėl naujo kontrakto, kurio tikslas - padidinti portugalo atlyginimą.

Naujo kontrakto geriausias planetos futbolininkas iki pat šiol nesulaukė, todėl žada palikti "Real" ir sugrįžti ten, kur prasidėjo jo didžioji karjera - į "Manchester United".

Jau ir praėjusią vasarą buvo pasklidusios kalbos, kad portugalas nori sugrįžti į Mančesterį. C. Ronaldo žada šį tikslą įgyvendinti po sezono, nors ir jau yra tapęs klubo legenda bei sirgalių numylėtiniu.

F. Perezas ne vieną kartą yra pasakęs, kad C. Ronaldo ketina užbaigti savo karjerą Madride, tačiau būtent po tokio prasto sezono klubo prezidentas gali imtis rimtų permainų, o portugalo išvykimas gali atlaisvinti vietos kitoms futbolo žvaigždėms "Real" ekipoje.

C. Ronaldo dabar Madride uždirba 21 mln. eurų per metus, kai tuo metu Neymaras Paryžiuje gauna 36 mln. eurų, o Lionelis Messi - net 50 mln. eurų.

Visgi, sunku įsivaizduoti, kad tas pats Mančesterio klubas gali netrukus 33-ejų metų gimtadienį švęsiančiam futbolininkui pasiūlyti daugiau nei dabar jis gauna Ispanijos sostinėje.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...