Naujos sutarties "Real" klube sulaukė ir L. Vazquezas

Puikiai į pagrindinę komandą nuo praėjusio sezono įsiliejęs Madrido "Real" auklėtinis Lucas Vazquezas užsitarnavo Floretino Perezo malonės - "baltieji" pasirašys naują kontraktą su 25-erių metų krašto puolėju.

L. Vazquezas yra "Real" klubo auklėtinis. 2014-15 metų sezoną ispanas buvo paskolintas Barselonos "Espanyol" komandai, o po puikaus sezono Katalonijoje grįžo į Madridą ir sėkmingai įsiliejo į pagrindinę komandą.

Krašto puolėjas nėra pagrindinis "Real" žaidėjas, nes jam tenka dėl pozicijos konkuruoti su pačiu Garethu Bale'u. Vis dėlto L. Vazquezas dažniausiai pats pirmasis kyla nuo suolo ir per duotą laiką dažniausiai įsirašo po vieną rezultatyvų perdavimą.

L. Vazquezo senasis kontraktas galiojo iki 2020 metų, tačiau po naujos sutarties ispanas Madride liks dar ilgesniam laikotarpiui - iki 2021 metų. Neabejojama, kad jo kontrakte bus įrašyta kur kas didesnė išpirkos suma ir atlyginimas.

Krašto puolėjas, padėjęs "Real" komandai triumfuoti UEFA Čempionų lygoje, šį sezoną sužaidė 11 rungtynių, pelnė įvartį bei atliko tris rezultatyvius perdavimus.

Debiutiniame praėjusiame sezone L. Vazquezas "Real" gretose per 33 susitikimus pelnė keturis įvarčius bei atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

L. Vazquezo žaidimo epizodai "Real" klube: