Neįtikėtinoje rungtynių pabaigoje "Liverpool" nukovė QPR vienuolikę (VIDEO)

Sekmadienį Anglijos "Premier" lygoje sužaistos dvejos 8-ojo turo rungtynės.

Vicečempionai "Liverpool" futbolininkai išvykoje susitiko su Londono "Queens Park Rangers". Neįtikėtinoje rungtynių pabaigoje QPR išplėšė lygiąsias prieš Brendano Rodgerso vadovaujamą ekipą.

"Raudonieji" visą rungtynių laiką turėjo vargo su lygos autsaideriu ir pirmasis įvartis buvo pelnytas tik 67-ąją minutę. Apmaudžiai į savus vartus įsispyrė Richardas Dunne'as.

Tačiau šeimininkai nepasidavė ir 87-ąją minutę pelnė išlyginamąjį įvartį. Besibaigiant rungtynėms po Charlie Austino perdavimo pasižymėjo Eduardo Vargas.

Atrodė, kad viskas jau šiose rungtynėse aišku, tačiau 90-ąją minutę "raudonųjų" sirgaliai buvo pasiųsti į euforiją, kai po Steveno Gerrardo perdavimo varžovų vartininką nuginklavo Philippas Coutinho.

Bet drama ties šiuo įvarčiu nesibaigė ir dar kartą E.Vargas pasiuntė kamuolį į Simono Mignolet vartus. Vis dėlto, "Liverpool" klubas paskutinę pridėto laiko minutę surengė šturmą ir išplėšė pergalę, kuomet į savus vartus įsispyrė Stevenas Caulkeris.

Po pergalės "Liverpool" klubas su 13 taškų pakilo į penktąją vietą. Tuo metu QPR su "Burnley" išlieka turnyrinės lentelės apačioje.

Kitose rungtynėse "Stoke City" rezultatu 2-1 nugalėjo "Swansea".

Rezultatai:

QPR 2 - 3 "Liverpool"

67' [0 - 1] R.Dunne (į savus vartus)

87' [1 - 1] E.Vargas

90' [1 - 2] P.Coutinho

90' [2 - 2] E.Vargas

90' [2 - 3] S.Caulker (į savus vartus)

"Stoke City" 2 - 1 "Swansea"

34' [0 - 1] W.Bony (11m. baudinys)

43' [1 - 1] C.Adam (11m. baudinys)

76' [2 - 1] J.Walters

 

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...