Nepalaužiama: "Barca" per dvi minutes panaikino dviejų įvarčių deficitą Sevilijoje (VIDEO)

Šeštadienį vakare Ispanijos "La Liga" pirmenybėse sužaistos ketverios 30-ojo turo rungtynės.

Be didžiausių žvaigždžių žaidęs Madrido "Real" klubas išvykoje susitiko su lygos autsaideriais ''Las Palmas". Sunkumų "baltieji" neturėjo - varžovus nugalėjo rezultatu 3-0.

Z. Zidane'as šioje akistatoje vertėsi be C. Ronaldo, Marcelo, T. Krooso, S. Ramoso ir D. Carvajalio.

Į priekį svečius iš sostinės išvedė Garethas Bale'as. 39-ąją minutę pranašumą nuo 11 metrų žymos padidino savo 400-ąsias rungtynes vilkint klubo marškinėlius žaidęs Karimas Benzema.

Antrajame kėlinyje paskutinį įvartį į varžovų vartus pasiuntė G. Bale'as - šį kartą jis atliko smūgį nuo 11 metrų žymos.

"Real", iškovojęs ketvirtąją pergalę iš eilės, nuo antroje vietoje esančio "Atletico" sumažino atsilikimą iki vieno taško.

Kitos dvi anksčiau įvykusios rungtynės baigėsi identišku rezultatu - lygiosiomis 1-1.

Kur kas didesnė intriga užfiksuota Sevilijoje, kur vietos "Sevilla" susigrūmė su "Barcelona". Visą susitikimą puikiai atrodžiusi "Sevilla" rungtynių pabaigoje apmaudžiai iššvaistė dviejų įvarčių pranašumą ir nepalaužė varžovų - lygiosios rezultatu 2-2.

36-ąją minutę Franco Vazquezas išvedė "Sevilla" į priekį. Antrojo kėlinio pradžioje rezultatas tapo 2-0, kai įvartį į savo sąskaitą įsirašė Luisas Murielis.

Ernesto Valverde 58-ąją minutę nusprendė į aikštę mesti pastarąją savaitę traumą besigydžiusį Lionelį Messi. Stratego sprendimas pasiteisino, nors ir ne iškart.

"Sevilla" puikiai laikėsi gynyboje ir turėjo ne vieną progą pasiekti trečiąjį įvartį, tačiau katalonai 88-ąją minutę sugebėjo grąžinti intrigą - Luisas Suarezas po kampinio liko be priežiūros ir tiksliu smūgiu pasiuntė kamuolį į varžovų vartus.

Tačiau ties tuo "Sevilla" problemos nesibaigė - jau kitos atakos metu sensacingai krito išlyginamasis įvartis. Atšokusį kamuolį iš maždaug 25 metrų į Sergio Rico vartus pasiuntė pats Lionelis Messi.

"Barcelona" sensacingai išsigelbėjo ir pratęsė savo nepralaimėtų rungtynių seriją "La Liga" pirmenybėse. Katalonai vis dar yra vieninteliai nepralaimėję šį sezoną savo čempionate.

Rezultatai:

"Las Palmas" 0 - 3 "Real Madrid"
26' [0 - 1] G. Bale
39' [0 - 2] K. Benzema (11 m. baudinys)
51' [0 - 3] G. Bale (11 m. baudinys)

"Girona" 1 - 1 "Levante"
54' [1 - 0] A. Granell
68' [1 - 1] J. Morales

 

"Athletic Bilbao" 1 - 1 "Celta"
55' [1 - 0] U. Nunez
90+1' [1 - 1] B. Mendez

 

"Sevilla" 2 - 2 "Barcelona"
36' [1 - 0] F. Vazquez
50' [2 - 0] L. Muriel
88' [2 - 1] L. Suarez
89' [2 - 2] L. Messi

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/KYBqy8bv4as" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė: