Nesustabdomas "Man City" namuose sudaužė "Tottenham" (VIDEO)

19 val. 30 min. Lietuvos laiku Anglijos "Premier" lygoje įvyko septintosios 18-ojo turo rungtynės.

"Etihad" stadione susitiko nesustabdomas "Manchester City" prieš Londono "Tottenham". Pepo Guardiolos auklėtiniai pratęsė savo rekordinę pergalių seriją ir rezultatu 4-1 sutriuškino varžovus iš Londono.

Anglijos pirmenybių lyderiai dominavo nuo pat susitikimo pabaigos, o pirmasis įvartis krito 14-ąją minutę. Po Leroy'aus Sane pakelto kamuolio nuo kampinio gairelės kiek netikėtai galva įvartį pasiekė Ilkay'us Gundoganas.

Pirmajame kėlinyje "miestiečiai" viso savo potencialo neparodė ir varžovus iš sostinės subombardavo antrajame kėlinyje.

70-ąją minutę puikų įvartį kontratakos metu pasiekė Kevine'as De Bruyne. Vos po penkių minučių pasižymėti galėjo ir Gabrielis Jesusas, tačiau brazilas nesugebėjo realizuoti to pačio K. De Bruyne uždirbtą 11 metrų baudinį.

Tačiau po šio nesėkmingo epizodo šeimininkai nesutriko ir triuškinantis rezultatas buvo pasiektas 80-ąją minutę, pasižymėjus Raheemui Sterlingui.

Tas pats anglas iki rungtynių pabaigos sugebėjo pasiekti dar vieną įvartį ir į savo sąskaitą įsirašyti dublį. Per paskutinę pridėto laiko minutę visgi savo įvartį pavyko pasiekti ir "Tottenham" ekipai - pasižymėjo Christianas Eriksenas.

16-ąją pergalę iš eilės pasiekęs "Man City" tęsia savo įspūdingą pasirodymą Anglijos pirmenybėse. "Miestiečių" sąskaitoje - 52 taškai ir 14 taškų pranašumas prieš artimiausius persekiotojus.

"Tottenham" po pralaimėjimo vėl nukrito į septintąją poziciją.

Rezultatas:

"Man City" 4 - 1 "Tottenham"
14' [1 - 0] I. Gundogan
70' [2 - 0] K. De Bruyne
80' [3 - 0] R. Sterling
90' [4 - 0] R. Sterling
90+3' [4 - 1] C. Eriksen
75' G. Jesus ("Man City") nerealizavo 11 m. baudinio

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...