Neymaras neabejoja, kad L. Messi pratęs sutartį su "Barcelona"

Vieną ryškiausių pastarųjų metų futbolo žvaigždžių Neymaras neabejoja, kad Lionelis Messi liks "Barcelona" gretose ir jau netrukus pasirašys naują sutartį.

Neabejotinai geriausias visų laikų "Barcelona" klubo žaidėjas L. Messi su "Barcelona" turi kontraktą iki 2018 metų. Iki pat šiol derybos dėl naujos sutarties stringa, tačiau Neymaras įsitikinęs, kad anksčiau ar vėliau argentinietis padės parašą ant naujo kontrakto.

"Messi pratęs sutartį, nes jis yra "Barca", o "Barca" yra Messi", - "Mundo Deportivo" leidiniui sakė brazilas. - Manau, kad mes galime laimėti treble, jei susikoncentruotume į tai".

Pats Neymaras pastaruoju metu buvo pradėtas sieti su "Manchester United" klubu, kurie, pasak Anglijos žiniasklaidos, yra pasiruošę sumokėti brazilo kontrakte nurodytą išpirkos sumą, siekiančią 200 milijonų eurų.

Vis dėlto Neymaras gandų komentuoti nenori ir tik pabrėžė, kad žaidžia savo svajonių komandoje.

"Mano svajonė buvo žaisti "Barcoje". Nuo pat vaikystės aš to norėjau. Svarbiausias dalykas Barselonoje yra tai, kad aš išpildžiau savo svajonę ir dabar galiu mėgautis žaidimu šioje komandoje", - užbaigė 25-erių metų puolėjas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...