"Nice" ir "Lyon" neįveikė savo varžovų, "Marseille" išplėšė lygiąsias prieš "Bordeaux" (VIDEO)

Šį vakarą sužaisti trys paskutinieji Prancūzijos čempionato turo susitikimai šį savaitgalį.

Vos 16-ąją vietą šį sezoną užimantis bronzos medalininkas "Nice" toliau buksuoja. Tiesa, šįkart Lucieno Favre'o auklėtiniai išvykoje sužaidė lygiosiomis su gerą žaidimą demonstruojančiu "Caen" klubu.

Nepaisant to, svečiai turėjo galimybę laimėti, nes pirmavo po 40-ąją minutę Pierre'o-Lees Melou įmušto įvarčio, o antrajame kėlinyje vartininkas Walteris Benitezas atlaikė Ivano Santini smūgiuotą 11 metrų baudinį.

Visgi, galiausiai lygiąsias "Caen" ekipai per pridėtą laiką išplėšė Ronny Rodelinas.

Kitame mače taškus prarado trečiąją vietą užimantis "Lyon", namie nepralaužęs "Montpellier" gynybos. Vienintelę realią progą pasižymėti įpusėjus pirmajam kėliniui turėjo Memphis Depay, bet susitikimas baigėsi rezultatu 0-0.

Progą aplenkti Bruno Genesio auklėtinius turėjo vėliausiai žaidęs "Marseille", tačiau uostamiesčio futbolininkai išvykoje neįveikė "Bordeaux".

Vynu garsėjančio miesto ekipa į priekį po kontratakos išsiveržė jau trečiąją minutę, kai pasižymėjo Nicolas De Preville, ir savo persvaros nepaleido iki pat pabaigos nepaisant to, jog varžovai ilgiau kontroliavo kamuolį.

Iš tiesų, svečiai pavojingų progų nesukūrė, o "Bordeaux" pranašumą antrajame kėlinyje dar galėjo padvigubinti Younousse Sankhare, kurio smūgis buvo netikslus.

Kita vertus, paskutinėmis akimirkomis beveik vien atakuojančiais futbolininkais žaidęs "Marseille" galiausiai pasiekė savo bei ketvirtąją pridėto laiko minutę išplėšė lygiąsias. Tašką prieš pat lemiamą teisėjo švilpuką svečiams atnešė saugas Morganas Sansonas.

Tai reiškia, jog "Bordeaux" lieka devintojoje vietoje, nors buvo per žingsnį nuo to, jog ne tik pakiltų į šeštąją, bet ir prisivytų dar aukščiau žengiančius varžovus.

Rezultatai:

"Caen" 1 - 1 "Nice"
[0-1] 40' Pierre-Lees Melou
67' Ivan Santini ("Caen") nerealizavo 11 metrų baudinio
[1-1] 90' Sylvio Ronny Rodelin

"Lyon" 0 - 0 "Caen"

"Bordeaux" 1 - 1 "Marseille"
[1-0] 3' Nicolas De Preville
[1-1] 90' Morgan Sanson

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...