N.Kovačas po Kamerūno sutriuškinimo: galėjome pelnyti ir daugiau įvarčių

Kroatijos rinktinės treneris Niko Kovačas pernelyg nedžiūgavo triuškinama pergale prieš Kamerūną ir pabrėžė, kad jie galėjo pelnyti ir daugiau įvarčių nei keturis.

A grupėje trečiadienio naktį buvo sužaistos paskutinės antrojo turo rungtynės. Jas užtikrintai rezultatu 4-0 laimėjo kroatai, kurie paskutiniajame ture dėl vietos žaisti kitame etape kovos prieš Meksiką.

"Pirmosios 10 minučių nebuvo mūsų ir Kamerūnas sukūrė kelis pavojingus išpuolius", - sakė strategas. - Tačiau tuomet supratome, kad reikia žaisti rimčiau. Oličiaus greitas įvartis mums padėjo, bet šiame susitikime galėjome pelnyti ir daugiau įvarčių".

"Galiu tik pasveikinti žaidėjus, kurie laimėjo labai sunkiomis sąlygomis. Tokiu oru buvo sunku sėdėti ar stovėti, o ką kalbėti apie nuolatinį bėgiojimą aikštėje", - pridūrė N.Kovačas.

42-ejų metų buvęs Kroatijos rinktinės žaidėjas, o dabar treneris taip pat nesitiki lengvų rungtynių prieš Meksiką, kurios lems patekimą į aštuntfinalį.

"Rungtynės prieš Meksiką bus lyg finalas. Mes turime pailsėti, nes mūsų laukia rimtas varžovas. Ši rinktinė yra stipri, bet mes esame tokie patys", - užbaigė N.Kovačas.

Lemiama Meksikos ir Kroatijos futbolininkų dvikova įvyks artėjantį pirmadienį.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...