N.Mačiulis ir P.Valinčius žais "Šile"

Kazlų Rūdos „Šilo“ klubas informuoja, kad sukirsta rankomis su puikiai Lietuvos futbolo pasaulyje žinomais vartininku Povilu Valinčiumi ir universaliu aikštės vidurio žaidėju Nerijumi Mačiuliu. Tikimasi, kad ateinančiame sezone jie kartu su esamais ekipos nariais padovanos „Šilo“ sirgaliams ne vieną įsimintiną akimirką.

Povilas Valinčius grįžta arčiau savosios gimtinės. Iš Kalvarijos kilęs vartų sargas karjeros metu spėjęs paragauti ir legionieriaus duonos, praėjusį sezoną atstovavo Klaipėdos „Atlanto“ klubui (26 rungtynės, 24 praleisti įvarčiai). Savo sportinių trofėjų sąraše Povilas turi ir po du Lietuvos čempionatų sidabro bei bronzos medalius, iškovotus atstovaujant FK „Vėtros“ ir Marijampolės „Sūduvos“ klubams.

Ne ką mažesniu apdovanojimų sąrašu gali pasidžiaugti ir kitas „Šilo“ naujokas – Nerijus Mačiulis. Profesionalų futbolininko kelią pradėjęs Kaune, Nerijus ne vienerius metus sėkmingai žaidė aukščiausiame šalies futbolo divizione, atstovaudamas įvairiems klubams. Praeitą sezoną jis gynė Kauno „Stumbro“ spalvas ir per 21–erias rungtynes „SMScredit.lt A lygoje“ pelnė 2 įvarčius bei atliko 3 rezultatyvius perdavimus.