Nukraujavęs „Klaipėdos granitas“ namuose kausis su „Spyriu“

Sekmadienį 17 val. Klaipėdos centrinio stadiono dirbtinės dangos aikštėje „Klaipėdos granitas“ susitiks su Kauno "Spyriu". Šiomis rungtynėmis klaipėdiečiai pradės Lietuvos futbolo A lygos čempionato antrąjį ratą. Deja, nuotaikas prieš šias rungtynes sugadino LFF atsiųstas laiškas, kuriame rašoma, jog minėtosiose rungtynėse aikštėje negalės pasirodyti du „Klaipėdos granito“ žaidėjai – Marius Papšys ir Aivaras Lukošius.

„Šie žaidėjai diskvalifikuoti dėl ginčų su teisėjais po paskutinių rungtynių, kuriose per pridėtą rungtynių laiką praleidome įvartį ir lygiosiomis – 2:2 sužaidėme su „Šiauliais“. Tokiu atveju, turėtų būti diskvalifikuojami visi Klaipėdos futbolo sirgaliai, kurie tąkart aiškiai reiškė nepasitenkinimą teisėjų darbu. Per visą savo karjerą nebuvau matęs taip vieningai reiškiančių sirgalių nepasitenkinimą teisėjams. Sirgaliai tiesiog aiškiai nušvilpė teisėjus dėl abejotinų sprendimų“, - aiškino „Klaipėdos granito“ vyr. treneris Gediminas Jarmalavičius.   

Klaipėdiečiams tai nėra vienintelės bėdos: dėl gautos raudonos kortelės dvikovoje su „Spyriu“ nerungtyniaus Artiomas Jerošenka, dėl kirkšnies traumos į aikštę nežengs Kazimieras Giedojus. Jau rašėme, kad prieš kurį laiką Gediminui Krušai per treniruotę lūžo pėda. Jis iš rikiuotės iškrito maždaug dviems mėnesiams.

„Taigi, mūsų padėtis yra labai sudėtinga. Dvikovoje su kauniečiais versimės be būrio pagrindinės sudėties žaidėjų. Galiu sakyti, kad situacija tikrai yra nepavydėtina, tačiau bandysime kautis. Nėra kalbos, kad anksčiau laiko nuleisime rankas“, - sakė G. Jarmalavičius.

Priminsime, kad "Spyrio" ir "Klaipėdos granito" pirmojo rato susitikimas baigėsi rezultatu 2:1 kauniečių naudai.

klaipedos-granitas.lt