Nuostabus W. Rooney baudos smūgis atnešė tašką "Man Utd", "Liverpool" nusileido "Swansea" (VIDEO)

Šeštadienį Anglijos "Premier" lygoje startavo 22-asis turas, kuriame jau sužaistos šešios rungtynės.

"Anfield" stadione "Liverpool" priėmė "Swansea" futbolininkus. Antrajame kėlinyje pasipylę įvarčiai "raudonųjų" tvirtovės nepradžiugino - "gulbės" po permainingos kovos iškovojo pergalę rezultatu 3-2.

Pirmajame kėlinyje abi komandos aktyviai atakavo, tačiau įvarčio pelnyti nei vienai jų nepavyko. Kitos 45 minutės buvo kur kas patrauklesnės akiai - jau 48-ąją minutę Fernando Llorente po kampinio išvedė svečius į priekį.

Vos po keturių minučių "Swansea" pasiekė ir antrąjį įvartį - vėl tikslus buvo F. Llorente. Vis dėlto "Liverpool" nepasidavė ir 55-ąją minutę intrigą grąžino Roberto Firmino, kuriam 69-ąją minutę jau pavyko rezultatą išlyginti.

Atrodė, kad dviejų įvarčių deficitą panaikinę "Liverpool" futbolininkai yra pasirengę kovoti dėl pergalės, tačiau neatidus žaidimas gynyboje kainavo pergalę.

74-ąją minutę kamuolys atšoko nuo šeimininkų gynėjo kojos, o visiškai laisvas paliktas Gylfi Sigurdssonas nuginklavo Simoną Mignolet ir atnešę pergalę Paulo Clemento vadovaujamai komandai.

Pergalę iškovojęs "Swansea" klubas bent laikinam kyla į 17-ąją poziciją, o "Liverpool" po netikėto pralaimėjimo gali nukristi ketvirtąją poziciją.

17 valandą intriguojanti akistata įvyko tarp "Stoke City" ir "Manchester United" futbolininkų. Jose Mourinho auklėtiniai tik pačioje rungtynių pabaigoje išplėšė lygiąsias prieš "puodžius".

19-ąją minutę šeimininkai į priekį įsiveržė po Juano Matos nesėkmingo žaidimo prie savo vartų. Per likusį laiką "raudonieji velniai" visiškai dominavo su kamuoliu ir kūrė pavojingas progas, tačiau Marko Hugheso sustyguotos gynybos pralaužti nebuvo lengva.

94-ąją minutę galiausiai krito išlyginamasis įvartis - po keitimo pasirodęs Wayne'as Rooney nuostabiu baudos smūgiu išlygino rezultatą ir padėjo savo komandai pasiekti lygiąsias.

41 taškų turintis "Man Utd" lieka šeštoje pozicijoje ir nuo lyderių po šio turo gali padidinti atsilikimą net 14 taškų.

Dar kitose rungtynėse pergales šventė Liverpulio "Everton", "West Ham" ir "West Brom" klubai, o "Watford" ir "Bournemouth" pasidalino po tašką.

Rezultatai:

"Liverpool" 2 - 3 "Swansea"
48' [0 - 1] F. Llorente
52' [0 - 2] F. Llorente
55' [1 - 2] R. Firmino
69' [2 - 2] R. Firmino
74' [2 - 3] G. Sigurdsson

"Bournemouth" 2 - 2 "Watford"
24' [0 - 1] C. Kabasele
48' [1 - 1] J. King
64' [1 - 2] T. Deeney
82' [2 - 2] B. Afobe

 

"Crystal Palace" 0 - 1 "Everton"
87' [0 - 1] S. Coleman

 

"Middlesbrough" 1 - 3 "West Ham"
9' [0 - 1] A. Carroll
27' [1 - 1] C. Stuani
43' [1 - 2] A. Carroll
90+4' [1 - 3] J. Calleri

 

"Stoke City" 1 - 1 "Man Utd"
19' [1 - 0] J. Mata (į savus varuts)
90+4' [1 - 1] W. Rooney

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10038623" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

"West Brom" 2 - 0 "Sunderland"
30' [1 - 0] D. Fletcher
36' [2 - 0] C. Brunt

 

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...