Nuostabus Williano įvartis nulėmė lygiąsias Liverpulyje (VIDEO)

19 val. 30 min "Anfield" stadione įvyko septintoji Anglijos "Premier" lygos 13-ojo turo dvikova.

Jurgeno Kloppo vadovaujamas "Liverpool" namuose priėmė Londono "Chelsea" futbolininkus. Po atkaklios kovos nugalėtojas Liverpulyje nepaaiškėjo - "mėlynieji" rungtynių pabaigoje išplėšė lygiąsias.

Rungtynių pradžia buvo aktyvi tiek iš vienos, tiek iš kitos komandos. Daugiau laiko su kamuoliu praleido šeimininkai, tačiau "Chelsea" varžovų vartams ne karto grasino išbėgdami į greitas atakas.

Po įtempto pirmojo kėlinio įvarčio nepasiekė nei viena komanda, todėl visa kovo persikėlė į kitas 45 minutes.

Jos buvo kur kas gražesnės ir pagaliau atnešusios įvarčių. 65-ąją minutę "raudonųjų" stadionas triumfavo - Mohamedas Salah po puikios kombinacijos atsidūrė vienas prieš Thibaut Courtois ir tiksliu smūgiu iš kelių metrų pasiuntė kamuolį į varžovų vartus.

Po praleisto įvarčio "Chelsea" pasiduoti neketino, tačiau svečiams iš Londono sunkiai sekėsi kurti progas, kurios galėtų virsti įvarčiu.

Antonio Conte nusprendė imtis permainų aikštėje - į ją metė Cescą Fabregasą, Pedro ir Willianą. Vienas keitimų netrukus ir atnešė stratego siektą rezultatą.

85-ąją minutę Willianas gavęs kamuolį dešiniajame baudos aikštelės krašte atsilošęs smūgiavo link vartų. Brazilo tikslas buvo atlikti pavojingą perdavimą link vartų, tačiau kamuolys skriejo taip, kad sugebėjo atsidurti Simono Mignolet ginamų vartų tinkle - krašto puolėjas perkėlė kamuolį per vartų sargą.

Likusios minutės buvo įtemptos, tačiau daugiau įvarčio "Anfield" stadionas nebeišvydo ir komandos pasidalino po tašką.

Tiek "Chelsea", tiek "Liverpool" išlieka savo pozicijose, tačiau rytoj įvyksiančioje dvikovoje tarp "Burnley" ir "Arsenal" viena iš šių komandų turės galimybę pralenkti "raudonuosius" ir net pakilti į ketvirtąją poziciją.

Rezultatas:

"Liverpool" 1 - 1 "Chelsea"
65' [1 - 0] M. Salah
85' [1 - 1] Willian

Turnyrinė lentelė: