N.Vasiliauskas: "Bayern" užduotis - sutriuškinti "Arsenal"

Trečiadienį Čempionų lygoje bus sužaisti dar du aštuntfinalio susitikimai, o apie jų favoritus lankomiausias šalies futbolo portalas "EuroFootball.lt" pasikalbėjo su "Viasat Sport Baltic" komentatoriumi ir buvusiu Lietuvos rinktinės futbolininku Nerijumi Vasiliausku.

Miuncheno "Bayern" - Londono "Arsenal"

"Arsenal" rungtynes turime galimybę matyti kiek dažniau, nes televizija transliuoja "Premier" lygą.

Pagal tai, kokį žaidimą dabar demonstruoja "kanonieriai", galima sakyti, kad jie yra vieni labiausiai pažeidžiamų Anglijos grandų.

"Bayern" ekipai yra puiki proga tą įrodyti savo aikštėje. Vokiečių užduotis bus paprasta - sužaisti taip, kad atsakomajame mače Arseno Wengero auklėtiniai jau neturėtų vilčių.

"Arsenal" yra tikrai pajėgi komanda, tačiau Londono klubas pavasariop visada pradeda šlubuoti. Šiemet - ne išimtis.

Pralaimėtos dvi iš paskutinių trijų rungtynių, o praėjusio savaitgalio mače taip pat reikėjo nemažai vargti su autsaideriais.

Tai leidžia daryti išvadą, kad "Bayern" yra geresnėje situacijoje.

Carlo Ancelotti auklėtiniai neturi rimtesnių konkurentų Bundeslygoje, jie ten yra vienvaldžiai lyderiai bei galėjo patausoti savo jėgas prieš labai svarbų mačą su "Arsenal" komanda", - sakė N.Vasiliauskas.

Madrido "Real" - "Napoli"

"Jei tektų klijuoti favorito etiketę, ji, be abejo, atitektų Madrido "Real". Ši komanda rungtyniaus savo stadione savų sirgalių akivaizdoje.

Šiemet karališkoji komanda žaidžia puikiai ir turi gerą sezoną.

"Real" futbolininkai nenorės sugadinti nuotaikos savo treneriui Zinedine'ui ZIdane'ui, kuris puikiai diriguoja komandai. Klausimas dėl šios poros nugalėtojų neturėtų kilti, nors kiekvienoje taisyklėje yra išimčių.

Tačiau ar šios išimtys pasiteisins, priklausys nuo "Napoli" pasiruošimo rungtynėms ir geros "Real" analizės. Madrido komanda neturi daug silpnų vietų ir "Napoli" privalės jas rasti, jei nori ne tik sudalyvauti aštunfinalio etape.

Cristiano Ronaldo reikšmė "Real" komandai yra didžiulė ne tiek žaidybiniu, tiek psichologiniu požiūriu. Nesvarbu, ar portugalas žaidžia geriausias rungtynes, tačiau jį nuolat reikia prižiūrėti.

Puolėjas visada pritraukia bent du varžovų gynėjus, todėl turint tokį žaidėją aikštėje, komandos draugai gali jaustis šiek tiek ramiau.

Ronaldo nebuvimas aikštėje duotų psichologinį smūgį "Real" komandai. Tačiau manyčiau, kad Madrido komanda ir be jo yra pajėgi namuose iškovoti pergalę", - kalbėjo N.Vasiliauskas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...