Nyderlandai vėl žvalgosi į L. van Gaalą

Louisas van Gaalas artimiausiu metu gali sugrįžti į Nyderlandų rinktinę. Tiesa, šįkart jo pareigos būtų kitokios ir jis dirbtų patarėju.

Buvęs "Manchester United" treneris "Oranje" vairą prieš tai perėmė po katastrofiško 2012-ųjų Europos čempionato ir jau po dvejų metų atvedė šalies nacionalinę ekipą iki trečiosios vietos pasaulio pirmenybėse.

Visgi, van Gaalui pasitraukus, naująjį strategą Guusą Hiddinką teko atleisti net nepasibaigus 2016 metų Europos čempionato atrankos ciklui, o ir šio įpėdinis Danny Blindas su savo postu atsisveikino vakar.

"Šioms pareigoms, į kurias dairomės, turime techninį direktorių, tačiau taip pat ieškosime daugelio kitų ekspertų", - užsiminus apie van Gaalą De Telegraaf atsakė Nyderlandų futbolo asociacijos atstovas Jeanas Paulas Decossaux. 

"Tikimės pasiekti susitarimą su nauju treneriu, bet tai nebus padaryta per savaitę. Laikotarpis iki rungtynių birželį atrodo logiškas."

"Šiame sąraše turėtų būti visokios pavardės - užsienietis strategas taip pat yra galimybė."

"Ronaldas Koemanas yra be abejo tinkamas, tačiau žinau, kad jis turi kontraktą su klubu."

"Rytoj olandiškas futbolas gali žengti žingsnį į priekį."

Nyderlandų rinktinė sužaidus penkerias rungtynes nuo antrąją vietą atrankos A grupėje užimančių švedų atsilieka trimis taškais, nuo pirmaujančių prancūzų - šešiais.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...