Nyderlandų rinktinės treneriu tapo R. Koemanas

Nyderlandų futbolo federacija pranešė, kad į šalies rinktinės vyriausiojo trenerio postą paskyrė Ronaldą Koemaną. Pastarasis šį sezoną buvo atleistas iš darbo Liverpulio "Everton" gretose.

Visgi, specialisto galimybėmis patikėjo jo tautiečiai, nes prieš atvykdamas į Mersisaidą jis prie "Southampton" vairo demonstravo puikius rezultatus.

Su "Oranje" ekipa 54-erių metų trenerio lauks itin rimtas iššūkis, nes ji net nepateko į šiemet Rusijoje vyksiantį pasaulio čempionatą. Jo sutartis galios būtent iki kitų pirmenybių Katare pabaigos.

Koemanui patikėta užduotis sugrąžinti rinktinę į futbolo elitą, kuomet dabartiniame FIFA reitinge ji užima vos 21-ąją vietą.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="nl" dir="ltr">Ronald Koeman en Nico-Jan Hoogma tekenen contract: <a href="https://t.co/ONw1r3G7HR">https://t.co/ONw1r3G7HR</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/WelkomRonald?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WelkomRonald</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/WelkomNicoJan?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WelkomNicoJan</a> <a href="https://t.co/yzdXcNYGMQ">pic.twitter.com/yzdXcNYGMQ</a></p>&mdash; KNVB (@KNVB) <a href="https://twitter.com/KNVB/status/960886000854724609?ref_src=twsrc%5Etfw">February 6, 2018</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>