O. Kahnas įsitikinęs: Z. Zidane'as - idealus treneris "Bayern" klubui

Vokietijos futbolo legenda Oliveris Kahnas mano, kad Zinedine'as Zidane'as ateityje galėtų perimti Miuncheno "Bayern" klubo trenerio vairą.

Nuo 2016 metų sausio Madrido "Real" klubą treniruojantis prancūzas apart Karaliaus taurės su "baltaisiais" laimėjo viską, įskaitant ir istorinę triumfą UEFA Čempionų lygoje, kai "Real" ją laimėjo du kartus iš eilės.

Pats Z. Zidane'as ne kartą yra užsiminęs, kad jo tikslas yra toliau treniruoti Ispanijos sostinės komandą, tačiau pabrėžė, kad šis darbas yra nenuspėjamas, todėl jis nėra garantuotas dėl savo ateities.

Juppas Heynckasas po sezono jau visam baigs trenerio karjerą, todėl Miuncheno "Bayern" ieško pamainos. O. Kahnas įsitikinęs, kad prancūzas būtų ideali pamaina vokiečiui.

"Zidane'as neabejotinai turėtų būti tarp kandidatų", - pareiškė O. Kahnas. - Manau, kad jis yra neįtikėtinas. Jis laimėjo beveik viską su "Real" ir turi visus šansus tris metus iš eilės laimėti Čempionų lygą. Jis atitinka visus "Bayern" reikalavimus".

"Jis yra prancūzas ir gali kalbėti ispaniškai, todėl tą patį gali padaryti ir su vokiečių kalba. Jis yra ypatingas tuo, kad gali treniruoti bet kokią žvaigždžių komandą. Jis pats buvo vienas tokių. Žinome, kad ne visi geriausi žaidėjai gali būti sėkmingais treneriais, tačiau jis jau įrodę savo vertę", - pridūrė vartininkas.