Oficialu: A. Januzajus nuomos pagrindais rungtyniaus "Sunderland" klube

"Sunderland" oficialiai informavo su "Manchester United" užbaigusi derybas dėl Adnano Januzajus sezono trukmės nuomos.

Kalbos, kad 21-erių metų futbolininkas sustiprins vienus iš praėjusio sezono autsaiderių sklido jau kurį laiką. Jo paslaugų "juodosios katės" pradėjo siekti po to, kai į komandą atvyko buvęs belgo treneris Davidas Moyesas.

D. Moyesas prieš arėjančią pirmojo sezono dvikovą su "Manchester City" kalbėjo: "Adanas mums suteiks išskirtinumo. Privalau jį grąžinti į tą lygį, kokį jis demonstravo prieš dvejus metus. Jis turės visas galimybes tai padaryti, o aš pats tikiuosi, kad "Sunderland" gerbėjai pamatys tikrąjį Adnaną Januzajų."

A. Januzajus reikštis pagrindinėje "Manchester United" komandoje pradėjo 2013-14 metų sezone. Belgas šiame sezone sužaidė 35 rungtynes ir pelnė keturis įvarčius.

Vis dėlto kiti sezonai belgui klostėsi ne itin sėkmingai. 2014-15 metų sezone krašto puolėjas nepelnė nei vieno įvarčio, o praėjusio sezono pirmoje pusėje buvo išnuomotas Dortmundo "Borussia" ekipai, tačiau dėl prasto žaidimo jis į Mančesterį grįžo anksčiau laiko.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">JANUZAJ CONFIRMED: <a href="https://twitter.com/hashtag/SAFC?src=hash">#SAFC</a> manager David Moyes announces that Adnan Januzaj has arrived on a season-long loan from <a href="https://twitter.com/ManUtd">@ManUtd</a>.</p>&mdash; Sunderland AFC (@SunderlandAFC) <a href="https://twitter.com/SunderlandAFC/status/764068867169673216">August 12, 2016</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>