Oficialu: "Arsenal" įsigijo 19-metį gynėją C.Chambersą

Londono "Arsenal" klubas tęsia vasaros darbus ir toliau stiprina savo pozicijas.

Anglijos sostinės ekipą pirmadienio popietę papildė 19-os metų dešiniojo krašto gynėjas Calumas Chambersas"Southampton" ekipos.

Šis futbolininkas taip pat gali žaisti gynybos šerdyje bei atraminio saugo pozicijoje. Užpildyti dešiniajam kraštui šią vasarą "kanonieriai" įsigijo Mathieu Debuchy, todėl veikiausiai komandą paliks Carlas Jenkinsonas.

"Aš toks laimingas, kad atvykau į "Arsenal". Tai komanda, kurios žaidimo stilius man patinka. Šis klubas žaidžia aukščiausiame lygyje Europoje jau daug metų. Laukiu, kol galėsiu prisijungti prie savo komandos draugų ir pradėti pasiruošimą ateinančiam sezonui", - per pirmąjį savo interviu sakė C.Chambersas.

C.Chamberso netektis "šventųjų" ekipai - jau penktas rimtas praradimas šią vasarą. Komandą taip pat paliko gynėjai Luke'as Shaw, Dejanas Lovrenas, saugas Adamas Lallana bei puolėjas Rickie Lambertas.

19-os metų futbolininkas yra "Southampton" jaunimo akademijos auklėtinis, o jaunimo iki 19-os metų rinktinėje gynėjui yra patikėtos kapitono pareigos.

Tai jau ketvirtasis "kanonierių" pirkinys šio perėjimų lango metu. Komandą taip pat sustiprino Alexis Sanchezas, M.Debuchy bei vartininkas Davidas Ospina.

Neoficialiais duomenimis, už šį jaunuolį "Arsenal" klubas sumokėjo 12 mln. svarų sterlingų.