Oficialu: "Arsenal" papildys S. Kolašinacas

Londono "Arsenal" paskelbė, kad oficialiai atsidarius perėjimų langui klubą papildys kairiojo krašto gynėjas Seadas Kolašinacas.

23-ejų metų bosnis iki šiol visą laiką rungtyniavo Gelzenkircheno "Schalke" gretose, tačiau pasibaigus dabartiniam kontraktui nusprendė ieškoti naujų iššūkių.

Nepaisant to, kad žaidžia krašte, Kolašinacas pasižymi didele fizine jėga bei turi net keletą su tuo susijusių pravardžių. Viena iš jų, pavyzdžiui, yra "bosnių Hulkas".

Kartais Bosnijos rinktinės narys taip pat rungtyniauja kairiojo saugo pozicijoje, tad šį sezoną per 25 "Bundesliga" mačus jis įmušė tris įvarčius bei atliko penkis rezultatyvius perdavimus.

Tikėtina, kad jis puikiai įsipaišys į naująją "Arsenal" schemą, pagal kurią treneris Arsene'as Wengeras nusprendė žaisti trimis vidurio gynėjais, kas leidžia krašto gynėjams dažniau prisidėti prie atakų.

Jo perėjimas veikiausiai reiškia, jog su "kanonieriais" atsisveikins "Newcastle United" dominantis Kieranas Gibbsas. Kita vertus, tai gali ir neįvykti, jeigu į aikštės vidurį galutinai persikels Nacho Monrealis.

<blockquote class="twitter-tweet" data-conversation="none" data-lang="en"><p lang="und" dir="ltr"> <a href="https://twitter.com/Rambsiee">@Rambsiee</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeKolasinac?src=hash">#WelcomeKolasinac</a> <a href="https://t.co/uaYX5O3QKo">pic.twitter.com/uaYX5O3QKo</a></p>&mdash; Arsenal FC (@Arsenal) <a href="https://twitter.com/Arsenal/status/872031548115222528">June 6, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>