Oficialu: "Arsenal" puolimo grandį stiprina L. Perezas

Jau kelias savaites sklidę gandai apie La Korunjos "Deportivo" puolėjo Lucaso Perezo atvykimą į Londono "Arsenal" - oficialiai patvirtinti.

Anglijos vicečempionų oficialioje svetainėje skelbiama, kad su 27-erių metų snaiperiu pasirašyta ilgalaikė sutartis. Oficiali perėjimo suma nėra nurodoma, tačiau neabejojama, kad "Arsenal" sumokėjo futbolininko kontrakte nurodyta 20 mln. eurų išpirkos sumą.

Šią vasarą "Arsenal" žvalgėsi į ne vieną puolėją, bet visi su klubu sieti futbolininkai išvyko į kitas komandas arba liko. Galiausiai "kanonieriai" nusprendė savo žvilgsnį nukreipti į La Korunjos ekipos lyderį ir per kelias savaites užbaigė derybas.

A. Wengeras oficialiai klubo svetainei sakė: "Jis nėra tiesiog įvarčių mušėjas, jis gali puikiai žaisti su komandos draugais. Jis taip pat gali gauti kamuolį ir pats vienas užbaigti visus reikalus. Lucasas turi gerą akį įvarčiams mušti ir tai įrodė praėjusiame sezone."

"Deportivo" klubas L. Perezą oficialiai įsigijo 2015 rugpjūtį, nors prieš tai jau taip pat sezoną nuomos pagrindais gynė šio klubo garbę. Praėjusį sezoną "La Liga" pirmenybėse puolėjas per sužaistas 36 rungtynes pelnė 17 įvarčių.

L. Perezo žaidimo epizodai: