Oficialu: B. Matuidi tapo "Juventus" klubo žaidėju

Ketvirtadienį į Turiną atvykęs 30-metis Prancūzijos rinktinės saugas Blaise'as Matuidi šiandien oficialiai pasirašė sutartį su "Juventus" klubu.

Oficialioje Italijos čempionų svetainėje nurodama, kad su patyrusiu saugu sukirsta rankomis dėl trejų metų sutarties. Manoma, kad "Juve" už futbolininką Paryžiaus "Saint-Germain" klubui paklojo 20 milijonų eurų.

"Didžiuojuosi, kad turėsiu galimybę vilkėti tokios komandos marškinėlius", - kalbėjo B. Matuidi. - Nesulaukiu, kada galėsiu pamatyti savo naujus komandos žaidėjus ir pradėti sezoną".

B. Matuidi PSG ekipoje rungtyniavo nuo 2011 metų. Iš viso Paryžiuje saugas spėjo sužaisti beveik 300 rungtynių, pelnyti 33 įvarčius ir laimėti 16 trofėjų.

"Juventus" gretas šią vasarą sustiprino šeši nauju futbolininkai - be B. Matuidi taip pat atvyko Rodrigo Bentancuras, Douglasas Costa, Wojciechas Szczesny, Mattia De Sciglio ir Federico Bernardeschi.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">OFFICIAL: <a href="https://twitter.com/MATUIDIBlaise">@MATUIDIBlaise</a> signs for Juventus!<br><br><a href="https://t.co/v8yHDj8yBr">https://t.co/v8yHDj8yBr</a>  <a href="https://twitter.com/hashtag/BienvenueBlaise?src=hash">#BienvenueBlaise</a> <a href="https://t.co/wJBlt8rqgq">pic.twitter.com/wJBlt8rqgq</a></p>&mdash; JuventusFC (@juventusfcen) <a href="https://twitter.com/juventusfcen/status/898571475975720960">August 18, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>