Oficialu: "Barcelona" susigrąžino teises į G. Deulofeu

2015 metų vasarą Liverpulio "Everton" klubui savo klubo auklėtinį Gerardą Deulofeu pardavusi "Barcelona" pasinaudojo sutartyje numatyta išpirkos galimybe ir už 12 mln. eurų susigrąžino 23-ejų metų ispaną.

G. Deulofeu praėjusiais metais nerungtyniavo visą sezoną "Everton" klube. Ispanas į Ronaldo Koemano taktikas neįsibraižė, todėl sausio mėnesį nuomos pagrindais išvyko į "Milan" ir ten pademonstravo puikų žaidimą, kuris ir lėmė atgimusį katalonų susidomėjimą.

Vis dėlto nėra visiškai aišku, ar G. Deulofeu tęs karjerą "Barcelona" klube, mat pats futbolininkas ne itin tryško nori sugrįžti, nes puikiai supranta, kad nukonkuruoti bent vieną iš MSN puolimo trio yra beveik neįmanoma, todėl neatmetama, kad "Barca" sulaukusi solidaus pasiūlymo parduos ispaną.

Iš viso "Barcelona" pagrindinėje komandoje krašto puolėjas yra sužaidęs tik šešerias rungtynes, o Katalonijos ekipos garbės jis nebegynė nuo 2013 metų. Iš pradžių sezonui išvyko į "Everton", vėliau apsivilko "Sevilla" marškinėlius ir galiausiai vėl sugrįžo į Liverpulį.

Nurodoma, kad G. Deulofeu, praėjusį sezoną "Milan" ekipoje per pusmetį sužaidęs 18 rungtynių ir pelnęs keturis įvarčius, su "Barcelona" pasirašys trejų metų sutartį.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="fr" dir="ltr">[BREAKING NEWS] Barça exercise their buy-back clause for Gerard Deulofeu. More information   <a href="https://t.co/6TJdJfUWKF">https://t.co/6TJdJfUWKF</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/FCBlive?src=hash">#FCBlive</a> <a href="https://t.co/GYLqlrr78G">pic.twitter.com/GYLqlrr78G</a></p>&mdash; FC Barcelona (@FCBarcelona) <a href="https://twitter.com/FCBarcelona/status/880796370004824064">June 30, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>