Oficialu: "Barcelona" už 160 mln. eurų įsigijo P. Coutinho

Laukimas baigėsi - "Barcelona" oficialioje svetainėje nurodė, kad Philippe Coutinho nuo šiol yra jų komandos futbolininkas.

Apie 26-erių metų futbolininko persikėlimą sklido kalbos visą šį sezoną. "Barcelona" su brazilu norėjo pasirašyti sutartį jau prajėusią vasarą, tačiau tada "Liverpool" nesileido į kalbas, o šią žiemą galiausiai patenkino tiek minėto futbolininko, tiek "Barcos" norus.

"Barcelona" komandai už Andreso Iniestos įpėdiniu laikomą brazilą teks kaip reikiant patuštinti kišenę. Skelbiama, kad "raudonieji" brazilą pardavė už 160 mln. eurų - 120 eurų bus pati žaidėjo transfero kaina, o papildomi 40 mln. eurų bus sumokėti priklausomai nuo žaidėjo pasirodymo.

P. Coutinho tapo antru brangiausiu visų laikų futbolininku po Neymaro. Tokį statutą saugas turės bent iki kitos vasaros, kada PSG privalės "Monaco" klubui atsiskaityti už Kylianą Mbappe.

Oficialioje "Barcos" svetainėje skelbiama, kad Brazilijos rinktinės saugas pasirašys sutartį iki 2023 metų, o joje bus nurodyta 400 mln. išpirkos suma.. Futbolininkas šiandien naktį atvyks į Barseloną, o artimiausios dienomis bus pristatytas "Camp Nou" stadione.

P. Coutinho "Liverpool" klube rungtyniavo nuo 2012 metų ir per tą laiką sužaidė lygiai 200 rungtynių bei pelnė 54 įvarčius. Prieš tai brazilas taip pat vilkėjo Milano "Inter" ir "Vasco da Gama" ir "Espanyol" gretose.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="pt" dir="ltr"> <a href="https://twitter.com/Phil_Coutinho?ref_src=twsrc%5Etfw">@Phil_Coutinho</a>!<br>Bem-vindo! Welcome! Benvingut! ¡Bienvenido!<br><br> <a href="https://twitter.com/hashtag/BeBar%C3%A7a?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#BeBarça</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/For%C3%A7aBar%C3%A7a?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ForçaBarça</a> <a href="https://t.co/NnQDY3CD0C">pic.twitter.com/NnQDY3CD0C</a></p>&mdash; FC Barcelona (@FCBarcelona) <a href="https://twitter.com/FCBarcelona/status/949717327108481024?ref_src=twsrc%5Etfw">January 6, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...