Oficialu: "Barcelona" už 30 mln. eurų įsigijo perspektyvų brazilą Arthurą

"Barcelona" oficialioje svetainėje patvirtino, kad pasiekė susitarimą su "Gremio" dėl talentingo saugo Arthuro įsigijimo.

Skelbiama, kad už 21-erių metų saugą katalonai paklojo 30 milijonų (galimi papildomi 9 mln. bonusų). Pats futbolininkas prie "Barcos" prisijungs šią vasarą.

"Barcelona" su "Gremio" derėjosi jau ilgą laiką. Ispanijos vicečempionų atstovai jau gerokai anksčiau buvo susitikę su brazilų klubo vadovais, todėl buvo tikimasi, jog žaidėjas į Kataloniją atvyks jau žiemą, tačiau dėl traumos liko tėvynėje.

Pagrindinėje komandoje Arthuras pradėjo žaisti 2016 metais. Iš viso per 2017 metus brazilas "Gremio" gretose sužaidė net 50 rungtynių ir pelnė du įvarčius.

Saugas, kuris pasižymi gera kamuolio kontrole ir puikiu aikštės matymu, su "Gremio" laimėjo "Copa Libertadores" taurę.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">[BREAKING NEWS] Agreement for Arthur transfer.  Bem-vindo! Welcome!<a href="https://t.co/KZWyOoVj52">https://t.co/KZWyOoVj52</a></p>&mdash; FC Barcelona (@FCBarcelona) <a href="https://twitter.com/FCBarcelona/status/972786149247856641?ref_src=twsrc%5Etfw">March 11, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>