Oficialu: "Burnley" rekordiniu pirkiniu tapo puolėjas C. Woodas

"Burnley" oficialioje svetainėje informavo, kad iš antroje pagal pajėgumą šalies lygoje rungtyniaujančios "Leeds United" ekipos įsigijo 25-erių metų puolėją Chrisą Woodą.

Rezultatyviai praėjusį sezoną savo komandoje žaidęs zelandietis tapo brangiausiu "Burnley" pirkiniu klubo istorijoje. Manoma, kad už snaiperį "Premier" lygos atstovai paklojo apie 15 milijonų svarų sterlingų.

C. Woodas praėjusį sezoną buvo "Leeds" lyderis - per 48 susitikimus pasiekė 30 įvarčių. Puolėjas su naujuoju klubu pasirašė ketverių metų sutartį ir tapo šeštuoju naujoku šią vasarą.

Futbolininkas per savo karjerą jau spėjo vilkėti krūvos komandų marškinėlius. "Premier" lygos žaidimo jausmą puolėjas taip pat žino - 2010-11 metų sezone "West Brom" suteikė galimybę jaunam futbolininkui debiutuoti šiose pirmenybėse, o 2014-15 sezono metu C. Woodas jau sužaidė septynerias rungtynes atstovaudamas "Leicester City".

C. Woodas šią vasarą kartu su Naujosios Zelandijos rinktine išbandė jėgas FIFA Konfederacijų taurėje.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">SIGNING: Clarets Make Wood Record Buy.<br><br>Read: <a href="https://t.co/bHaTXv6LiR">https://t.co/bHaTXv6LiR</a> <a href="https://t.co/byHLGRgTj5">pic.twitter.com/byHLGRgTj5</a></p>&mdash; Burnley FC (@BurnleyOfficial) <a href="https://twitter.com/BurnleyOfficial/status/899610545053151233">August 21, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...