Oficialu: buvęs "Arsenal" gynėjas E. Eboue grįžta į "Premier" lygą

32-ejų metų dešiniojo krašto gynėjas Emmanuelis Eboue pasirašė kontraktą iki sezono pabaigos su "Sunderland" klubu, skelbiama oficialioje "juodųjų kačių" svetainėje.

Buvęs Dramblio Kaulo Kranto rinktinės gynėjas nuo praėjusio sezono buvo laisvasis agentas, kai paliko Stambulo "Galatasaray". E. Eboue jau kelias savaites plušo "Sunderland" treniruotėse ir klubas įtraukė futbolininką į sudėtį likusiam sezonui.

"Svajojau apie sugrįžimą į "Premier" lygą", - pasakojo gynėjas. - Apie tai galvojau dar žaisdamas Turkijoje. Džiaugiuosi čia sugrįžęs ir stengsiuosi kuo įmanoma daugiau prasidėti prie gerų komandos rezultatų".

Labiausiai gynėjas yra žinomas iš Londono "Arsenal" laikų. E. Eboue "kanonierių" gretose praleido šešis metus, sužaidė 214 rungtynių ir pelnė 10 įvarčių.

Savo humoro jausmu iš kitų futbolininkų išsiskiriantis afrikietis Turkijoje praleido keturis sezonus ir tris kartus tapo šalies čempionu.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/SAFC?src=hash">#SAFC</a> have completed the signing of former <a href="https://twitter.com/Arsenal">@Arsenal</a> defender Emmanuel Eboue – <a href="https://t.co/EZTCZj0NPH">https://t.co/EZTCZj0NPH</a> <a href="https://t.co/kNMowFu8qT">pic.twitter.com/kNMowFu8qT</a></p>&mdash; Sunderland AFC (@SunderlandAFC) <a href="https://twitter.com/SunderlandAFC/status/707555360639467520">March 9, 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...