Oficialu: "Chelsea" klubą papildė 20-metis M. Miazga

Londono "Chelsea" oficialiai pranešė užbaigęs derybas su Niujorko "Red Bulls" ir pasirašęs kontraktą su 20-mečiu gynėju Mattu Miazga.

Jungtinių Amerikos Valstijų rinktinės narys jau kurį laiką buvo siejamas su persikėlimu į "mėlynųjų" klubą. Pats futbolininkas šiandien padėjo parašą ant ketverių su puse metų kontrakto.

"Esu labai laimingas atvykdamas į "Chelsea". Tai - vienas žymiausių pasaulio klubų, turintis sėkmingą reputaciją", - po pasirašytos sutarties kalbėjo M. Miazga.

"Esu sužavėtas galimybe rungtyniauti "Premier" lygoje, kuri yra geriausia pasaulyje. Nesulaukiu, kada galėsiu susitikti su naujais savo komandos nariais", - pridūrė gynėjas.

M. Miazga praėjusį sezoną "Red Bulls" gretose sužaidė 32 rungtynes ir pelnė vieną įvartį.<blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p lang="en" dir="ltr">.<a href="https://twitter.com/ChelseaFC">@ChelseaFC</a> is delighted to announce the signing of Matt Miazga from New York Red Bulls... <a href="https://t.co/dfElzFP3I0">https://t.co/dfElzFP3I0</a> <a href="https://t.co/yxqzgLVBrM">pic.twitter.com/yxqzgLVBrM</a></p>&mdash; Chelsea FC (@ChelseaFC) <a href="https://twitter.com/ChelseaFC/status/693433999730032640">January 30, 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...