Oficialu: "Chelsea" stiprinasi "Roma" gynėju A. Rudigeriu

Londono "Chelsea" pranešė apie pirmąjį "stambų" šios vasaros pirkinį - komandą oficialiai papildė 24-erių metų Vokietijos rinktinės gynėjas Antonio Rudigeris.

Oficialioje svetainėje nurodoma, kad iki šiol "Roma" ekipos marškinėlius vilkėjęs A. Rudigeris su "mėlynaisiais" sukirto rankomis dėl penkerių metų kontrakto. Teigiama, kad perėjimas "Chelsea" klubui atsiėjo 34 milijonus svarų sterlingų.

"Nekantrauju, kada susitiksiu su savo naujais komandos draugais. Didžiuojasi, kad pagaliau oficialiai tapau "Chelsea" klubo žaidėju", - atvykęs į Londoną kalbėjo 2017 metų FIFA Konfederacijų taurės čempionas.

Centro ir krašto gynėjo pozicijoje galintis rungtyniauti A. Rudigeris "Roma" ekipos garbę gynė nuo 2015 metų. Per du sezonus Italijoje vokietis sužaidė 72 rungtynes ir pasiekė du įvarčius.

Prieš tai A. Rudigeris rungtyniavo  "Stuttgart" komandoje, kurioje ir pradėjo profesionalo karjerą.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">It&#39;s official! Welcome to Chelsea, <a href="https://twitter.com/ToniRuediger">@ToniRuediger</a>! <a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeRudi?src=hash">#WelcomeRudi</a> <a href="https://t.co/AgtH7QzFde">https://t.co/AgtH7QzFde</a></p>&mdash; Chelsea FC (@ChelseaFC) <a href="https://twitter.com/ChelseaFC/status/884065973187293184">July 9, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>