Oficialu: "Chelsea" sustiprino T. Bakayoko

Londono "Chelsea" galiausiai oficialiai patvirtino apie "Monaco" saugo Tiemoue Bakayoko atvykimą į Anglijos čempionų gretas.

Kalbos, kad 22-ejų metų Prancūzijos rinktinės saugas sustiprins "Chelsea" ekipos gretas sklido visą vasarą. Susitarimas buvo pasiektas šią savaitę, o vakar į Londoną atvykęs T. Bakayoko užbaigė visus formalumus dėl persikėlimo.

Oficialioje "mėlynųjų" svetainėje nurodoma, kad su atraminiu saugu pasirašyta penkerių metų sutartis. Oficialiai neskelbiama, tačiau manoma, kad "Chelsea" už prancūzą paklojo 40 milijonų svarų sterlingų.

"Nekantrauju, kada pradėsiu treniruotis su fantastišku treneriu ir puikiais komandos draugais", - savo pirmuosius žodžius "Chelsea" klube tarė 14-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius vilkėsiantis T. Bakayoko.

Saugas "Monaco" gretose rungtyniavo nuo 2014 metų. Praėjęs sezonas tiek jo komandai, tiek pačiam futbolininkui buvo puikus - prancūzas per sužaistas 51 rungtynes pasiekė tris įvarčius ir tapo šalies čempionu.

"Chelsea" ekipą šią vasarą sustiprino trys nauji žaidėjai - Willy Caballero, Antonio Rudigeris bei šiandien oficialiai klubo nariu tapęs T. Bakayoko.